DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla düzenlendiği "Anılardaki Zonguldak" fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmanın birincisi Halkın Sesi ve Ajans Habertürk Muhabiri Burak Özen olurken, ikinciliği Halkın Sesi Sayfa Editörü ve Ajans Habertürk İstihbarat Şefi Aydın Arslanyılmaz kazandı. Yarışmanın üçüncülüğünü Yeni Adım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Aygün alırken, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz de dördüncü oldu. Yarışmanın jüri üyeliğini, Zonguldak Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Topluluğu (ZOFSAT) üyesi Muhammet Yıldız, Yasemin Ünlü, Demet Ülker ve İlknur Birinci yaptı.
Yarışmanın ödül töreni, dün DemirPark AVM'de yapıldı. Törene; Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, DemirPark Genel Müdürü Ersin Ergün Keleş, gazeteciler, yarışma jürisi ve davetliler katıldı.
Birincilik ödülünü Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, ikincilik ödülünü Belediye Başkanı İsmail Eşref, üçüncülük ödülünü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, dördüncülük ödülünü ise DemirPark Genel Müdürü Ersin Ergün Keleş verdi.
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan DemirPark Genel Müdürü Ersin Keleş, DemirPark AVM'nin sadece bir alışveriş merkezi olmadığını belirterek, "Burası bir yaşam merkezi. Basınımızın Zonguldak'taki yeri tartışılmaz. Zonguldak adına bir şeyler yapmak istedik. En iyi fotoğrafları ödüllendirmek istedik. Ama değerlendirme kolay olmadı. Yarışmaya 13 yarışmacı 73 farklı fotoğrafla katıldı. Bu fotoğrafları bir CD haline getirip ilgili kişilere vereceğiz" dedi.
Daha sonra ödül vermek üzere mikrofona gelen Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ise, DemirPark'ın Zonguldak'ın sosyal hayatına çok şeyler kattığını belirterek, "İkinci olan Aydın arkadaşımızın lavuar alanında çektiği fotoğraf bize lavuarın en kısa zamanda düzenlenerek yeşillendirilmesi gerektiği mesajını veriyor. Yarışmaya katılan diğer gazetecileri de tebrik ediyorum" dedi.
Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ise, yarışmanın birincisi olan Burak Özen'i tebrik ederek DemirPark yöneticilerini kutladı.
Ödül töreninin ardından davetliler DemirPark Sinema Salonu katında verilen kokteylde bir araya geldiler.