AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.
Ziyarete AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Fevzi Tavukçu, Gökçebey Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin, Gökçebey Emekliler Derneği Başkanı Cevat Baş ve Kanatlı Hayvan Üreticiler Başkanı Osman Bayraklı katıldı.
Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yapığı konuşmasında, Ziyaretimizin amacı Gökçebey ilçemizde bulunan Mehmet Mithat Çanakçı Yüksek Okulu'ndaki şartların daha iyi hale getirilmesi, öğrenci kapasitesinin artırılması, yeni bölümlerin açılmasıdır. Şu anda Yüksek Okulumuzdaki öğrenci sayısı 200 dür. Önümüzdeki dönemde öğrenci sayımız 285 civarında olacaktır. Yüksek Okulumuzda 50 öğrencilik ikinci öğretim Basın Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü, 30 öğrencilik El Sanatları Mimari Dekoratif Bölümü ve İşletme Bölümü açılacak. Gökçebey İlçemizde Tavukçuluk üretiminin daha da geliştirilmesi için Rektörümüzden okulumuzda Endüstriyel Tavukçuluk Bölümü açılmasını talep ettik. Şu anda Gökçebey ilçemizde 60 Zonguldak genelinde 300 kümesimiz var. Ülkemizin yumurta ihtiyacının %15'ni Zonguldak karşılıyor. Hocamız bu taleplerimiz konusunda bize tam destek vereceğini söyledi. Bu bölümlerin açılmasıyla da kısa sürede öğrenci sayımızı 5 yüze çıkaracağız. Bu ilçemizin gelişimi açısından sevindirici bir durum dedi.