AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Karaman beldesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik ile birlikte Karaman beldesini ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, burada Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı tarafından karşılandı. Başkan Kalaycı ile birlikte beldeyi gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Ulupınar, vatandaşların taleplerini alarak, onlara çözüm getirilmesi konusunda ellerinden gelen yardımları yapacaklarını kaydetti.
Karaman'da vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Ulupınar, belde halkının kendisini çok güzel ağırladığını kaydetti. Ulupınar, Karaman beldemizde dere yatağı iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Beldedeki ilköğretim ve lise seviyesindeki okulların zorunlu eğitim programına alınması için girişimlerde bulunduk. Bu sayede beldemizde kadrolu öğretmen sorununu giderilmiş olacak. Belediye başkanımızla birlikte her mahalleye bir park yapılması konusunda hem fikiriz.
Beldemizin yeni mahalle ve merkez mahallelerine park yaptık. Önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimize de park yapımı için çalışmalara başlanacak.
İki tane mahallemizin iç kısımlarındaki yolların da parke döşenmesi için 6 bin metrekare parke alımı yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde Orman Genel Müdürümüzü, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüzü makamında ziyaret ettik. Karaman beldemize orman içi dinlenme mesire yeri yapılması ve mevcut olan top sahasının iyileştirmesi sözünü aldık. Hizmetlerimize hızlı bir şekilde devam edeceğiz dedi.