'Okula gidiyorum' dedi
kayıplara karıştı
Ereğli'nin Gülüç beldesinde 'Okula gidiyorum' diye evden ayrılan kişi kayıplara karıştı.Gülüç Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Elmatepe Mahallesi Karagöz Sokağında oturan Y.K. isimli kişi kızı H.K.'nın 'okula gidiyorum' diye evden ayrıldığı belirterek kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Polis ekipleri kayıp kız H.K.'yı bulmak için çalışma başlattı.


Çaldığı araca başka plaka
takıp gezerken yakalandı
Ereğli İlçesinde İstanbul ilinden çaldığı araca, başka ilden ise çaldığı plakayı araca takarak gezen 1 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Ereğli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; Elma Tepe Camii Sokakta İ.Ç. isimli kişi M.B.'ye ait 34 BTS 40 plakalı aracı İstanbul ilinden çaldığını ve başka ilden çaldığı 25 FS O81 plakayı araca takarak gezen kişi asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İ.Ç. isimli kişi çaldığı araç ile polis merkezine götürülerek gözaltına alındı. Aracın sahibi ise ifadesinin ardından çalınan aracını kavuşarak İstanbul iline gittiği öğrenildi.


İrsaliyesiz kömüre el konuldu
Zonguldak'ta jandarma ekipleri irsaliyesiz ve kantar fişi olmadan araç ile taşıma yaptığı gerekçesi 2 araçtaki toplam ile 330 kilo ağırlığındaki kömüre el koydu. El konulan kömürleri ise İl Özel idari Müdürlüğüne teslim edildi. Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Beycuma beldesi yol ayrımında denetim yapan jandarma ekipleri E.Y.'nin aracında 240 kilo ve F.A.'nın aracında ise bin 90 kilo olmak üzere 330 kilo kömüre irsaliyesiz ve kantar fişi olmadan araç ile taşıma yaptığı gerekçesi araçlardaki kömüre el koydu. El konulan kömürleri ise İl Özel idari Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Şakalaşırken
yüksekten düştüler

Zonguldak'ta arkadaşı ile şakalaşan kişi 4 metrelik yüksekten düşerek yaralandı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; 19 Mayıs Mahallesi Meriç Caddesi üzerinde B.E. ve E.G. isimli 2 kişi kendi aralarında şakalaşırken 4 metre yükseklikten kaldırıma düşerek yaralandılar. Y.G. ve Y.E. isimli kişiler tarafından hastaneye kaldırılan B.E. ve E.G.'nin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.