AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Ormanlı İlkokul/Ortaokulu'nun ve Alaplı Kasımlı İlkokul/Ortaokulu'nun MEB Toplam Kalite Yönetiminde ilk 10 okul arasına girmelerini kutlayarak Okullarımız bizi gururlandırdı dedi.

Candan açıklamasında, Kdz. Ereğli İlçemiz Ormanlı Beldesi Ormanlı İlkokul / Ortaokulu 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Türkiye genelinde MEB Toplam Kalite yönetimi çalışmaları kapsamında Ekip Kategorisi dalında 81 il içinde 76 ekip arasından ilk 10 okul/kurum arasına girerek Bakanlık saha ziyaretine kalmıştır.
Ayrıca Alaplı İlçemiz Kasımlı İlkokul / Ortaokulu da Türkiye genelinde Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ilk 10'a, il genelinde de il birincisi olup Bakanlık saha ziyaretine kalmıştır.
Türkiye genelinde ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Ormanlı İlkokul / Ortaokulu ile Kasımlı İlkokul / Ortaokulunu bu güzel başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında emeği geçen başta il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencileri olmak üzere tüm paydaşları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum
dedi.