AKP Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, yerel seçimlerde Ormanlı'dan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirterek, Partimizin öz evladı ve en güçlü adayıyım. Geçen yerel seçim hariç tüm seçimlerde partimiz birinci çıkmıştır. Bizim için A ve B önemli değil önemli olan beldemize hizmet dedi.

AK Parti Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü. Önümüzdeki yerel seçimlerde partinin Ormanlı'dan Belediye Başkanlığına en yakın adaylardan biri olduğunu belirten Erdoğdu, Bizim için A ve B önemli değil önemli olan Ormanlı'ya çivi çakılması dedi.

ÖNEMLİ OLAN HİZMET
Erdoğdu konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi: Belediye Başkanımız izine çıktı vekaleti bize verdi. Bize verdiğinde ise belediye olarak alt yapısını hazırladığımız asfalt çalışması yapıldı. İl Özel İdare ile protokol yaptık İl Genel Meclis Üyemiz Nail Eski'nin de destekleri ile Ormanlı Sarıkaya Mahallesi Sanayi Caddesi bağlantı yolunda asfaltlama çalışmasını tamamladık. Böylelikle vatandaşımız kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulmuş oldu. Bu yolu Ahmet yapmış Mehmet yapmış önemli değil önemli olan vatandaşın bu hizmeti kullanmasıdır.

PARTİNİN ÖZ EVLADIYIM
Ormanlı'da partimiz olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Yönetimimizi yeniledik yolumuza yeni bir anlayış ile devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var, fazla bir süre kalmadı. Ormanlı'da yeniden Ak Partili belediyeler arasına katabilmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız.
Resmen Ak Parti'den aday adayıyım hatta en güçlü aday adayıyım. Ak Partinin öz evladıyım, partinin kuruluşundan bugüne kadar emeğim büyüktür. Oylarımızı arttırarak buraya geldik son yerel seçimler hariç Ormanlı'da Ak Parti'li belediyelere yakışır sonuçlarla anlımızın akıyla çıkması başardık son oy oranımız yüzde 75'dir. Son aday belirlemede yanlış vardı, biz teşkilatçıyız teşkilatımızın kimliği koyarsa biz onunla çalıştık en iyisini yapmaya çalıştık ama 33 oyla kaybettik. Teşkilat olarak önümüzdeki yerel seçimlerde aday olduğumuzu belirttik teşkilatı terbiyesi olan bir insan olarak partimiz bizi nerede gösterirse orada oluruz.

SEVER'E ÖVGÜ
Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, muhalefet partisinin belediye başkanı da olsa beldeye hizmet için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Belediyenin iş makinesi ile belde de bazı çalışmalara imza atılıyor. Biz dediğimiz gibi beldemize gelebilecek yapılacak her türlü hizmetin yanında ve destekçisiyiz yapılan doğrulara evet deriz beldemizin aleyhine olacak her şeyin de karşısında dururuz.