Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, muhtarlar aracılığı ile ilçe genelinde maddi manevi katkılar sağlayan İşadamı İrfan Yazıcıoğlu, Doktorlar Hüseyin Uysal, Recep Erdoğan, Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat'a teşekkür plaketi verdi.

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği, dernek aracılığı ile çeşitli yardımlar ve katkılar sağlayan işadamı, doktor ve oda temsilcilerine teşekkür plaketi verdi. Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen törende konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, yönetim kurulunun almış olduğu karar gereği Ramazan ayında her türlü katkıyı sağlayan muhtarların yanında bulunan işadamı İrfan Yazıcıoğlu, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, doktorlar Recep Erdoğan, Hüseyin Uysal'a teşekkür plaketi vermeyi uygun bulduklarını önümüzdeki süreçte basın, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcilerine de teşekkür etmeyi planladıklarını söyledi.

YAZICIOĞLU'NA JEST
Başol yaptığı konuşmasında, "Her sene Ramazan ayında Muhtarlar Derneği aracılığı ile hak eden hak sahiplerine yardımcı olan, yine muhtarlarımıza maddi manevi destek veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu'na Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereği plaket verilmesini uygun bulduk.
PULAT'DAN DESTEK
Kdz.Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat muhtarlar derneğinin masa sandalye gibi en az 5 bin TL'lik yardımı olmuştur. Böyle değerli büyüklerimizi onurlandırmak bize düşer, onurlandırmazsak vefasızlık yapmış oluruz. Adil Pulat'a demirbaşlarımızda emeği geçtiği için yönetim kurulumuzca karar verildi.
VEREM TARAMASI YAPTI
Kdz.Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan'da gerçekten de Ereğli'de muhtarlar ile Muhtarlar Derneği ile işbirliği yapmıştır. Programlar ile fakir fukaranın verem savaş taramasını yaparak, sağlık alanında bizleri de içerisine çekmiştir. Bu anlamda yönetim kurulu plaket verilmesi kararını almıştır.
DOKTORLARA PLAKET
Operatör Doktor Hüseyin Uysal hocamız sağolsun Muhtarlar Derneği ve muhtarlarımız aracılığı ile fakir fukara 320 çocuğun sünnetini gerçekleştirmiştir. Yine Operatör Doktor Recep Erdoğan hocamız bize sosyal alanda sportif alanda destek vermiştir.
Gençlerin yetiştirilmesinde önemli bir etken olmuştur. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız sıkıntıların çözümünde ortak hareket ederek yolumuza devam etmeliyiz" sözleri ile konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Plaketleri Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcoğlu'na, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, Kdz.Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat'a, Ereğli İşçi Emeklileri Derneği Başkanı, Kdz.Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan'a Kızılay Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Doktor Recep Erdoğan'a da Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı tarafından teşekkür plaketleri verildi. Plaket alan isimler yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verirken Muhtarlar Derneği Yönetimine almış oldukları bu karar gereği teşekkür ettiler.