Erdemir'de kısa sürede önemli başarıya imza atan ve 2. Yüksek Fırın Zübeyde'nin Re-Line çalışmalarına katılan işçilere sendika tarafından teşekkür yemeği düzenlendi.

Erdemir'de, 2. Yüksek Fırın Zübeyde'nin Re-Line çalışmasını başarıyla tamamlayan işçilere Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi tarafından yemekli gece düzenlendi. Büyük Anadolu Ereğli Otel'de gerçekleştirilen geceye katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel yaptığı konuşmasında, 2012 Haziran ayında gerçekleştirilen genel kurulun ardından 4'ncü kez ilçeye geldiğini söyledi. Ereğli'de Erdemir çalışanlarından gördüğü ilgiden son derece mutlu olduğunu belirten Yücel, Her gelişimde birbirinden güzel etkinliklerinize katıldım. Birbirinize bağlı oluşunuz, teşkilatınıza sahip çıkışınız, saygı ve misafirperverliğiniz örnek teşkil ediyor. Bu tutumunuzdan dolayı Genel Başkanım ve yönetimim adına size teşekkür ediyorum dedi.
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş da, 2. Yüksek Fırın Zübeyde'nin modernizasyonunda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederek, şunları söyledi: Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve Genel Merkez Yönetimimizin desteğiyle bir gece daha düzenledik. Gönül isterdi ki bu geceyi işverenimiz (Erdemir yönetimi) düzenlesin. Genel Başkanımız ve genel yönetimimiz topluma yararlı sunduğumuz her talebimize olumlu bakıyorlar. Bu gece için de aynı şekilde desteklerini esirgemediler. Biz her zaman olduğu gibi bugünde işçi arkadaşlarımızın yanında olduk. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Bu gece aramızda bulunan Genel Sekreterimiz Yücel Bey'e de Erdemir çalışanı arkadaşlarım adına ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Elini, elimizin altına koyan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.
Sendika şube yöneticileri, işyeri temsilcileri, Re-Line'de görev alan mesai arkadaşları ile formenlerin katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu.