Türk Metal Sendikası Ereğli İlçe Yönetimi, Ak Parti İlçe Yönetimini ziyaret etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu. İlçe Başkanı Çakır, sendika ile ortak hareket edeceklerini belirterek, Sürekli bir arada olacağız dedi.

 

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Ak Parti Ereğli İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni yönetime hem hayırlı olsun demek hem de tanışmak için ziyaret ettiklerini belirten Sendika Şube Başkanı Odabaş, İnşallah Ereğli siyasetine yeni bir heyecan katarsınız. Görevinizde başarılar diliyoruz dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türk metal Sendikası Ereğli'deki sivil toplum kuruluşlarının en önde gelenlerinden biridir. Bizim için son derece önemlidir. Erdemir işçisini temsil etmektedir. Ereğli'nin ortak sorunlarının çözümünde ortak hareket edeceğiz. Ortak sorunların çözümü hepimiz için önemlidir. El birliği içerisinde fikir alışverişi içerisinde ortak aklı kullanarak hizmet edeceğiz. Sendika ile sürekli bir arada olacağımızı özellikle söylemek isterim sözleri ile konuştu.

Ziyarete AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.