Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, MÜSİAD Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu ziyaretinde yaptığı konuşmasında ,Bir tane vatandaşımıza işveren sanayicimizin başımızın üzerinde her zaman yeri vardır dedi.

MÜSİAD Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezer ve şube yönetim kurulu üyeleri Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a makamında ziyaret etti. MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Sezer, MÜSİAD Ereğli Şubesi'nin 2013 yılı içerisinde çeşitli projeleri olacağını ve bu projelerin hazırlıklarına başladıklarını söyledi. MÜSİAD'ın geleneksel hale getirdiği ve ilçe genelinde okullarında dereceye giren ilk 3 öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği törenin 2 ay sonra yapılacağını belirterek, Güzel bir program yapmak istiyoruz dedi.
Sezer ayrıca 2013 yılı içerisinde 2 yurt dışı programı düzenleyeceklerini ve program ile ilgili üyelere önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklarını söyledi.

EREĞLİ'NİN TANITIMI ÖNEMLİ
Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen başarı ödül töreninden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Sizden burs alarak eğitimini tamamlayan bir öğrenci doçent sıfatı ile konuşma yapmıştı. Ereğli Kaymakamlığı olarak her türlü desteği yapmaya hazırız. Burada önemli olan Ereğli'nin tanıtımıdır dedi.

OSB'Yİ HIZLANDIRALIM
Ereğli'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ne de el atılmasını isteyen Kaymakam Çay konuşmalarını şu sözlerle tamamladı:
Organize Sanayi Bölgesinde arsalarımız var. O bölgeyi hızlandırmalıyız. Bizim için önemli olan 100-200 kişinin çalıştırılacağı firmaların olmasıdır. Bu konuda MÜSİAD Ereğli Şubesine de önemli görevler düşüyor. Arsaların doldurularak vatandaşlarımıza istihdam sağlamakta yarar vardır. Bir tane vatandaşımıza iş veren sanayicimizin başımızın üzerinde yeri vardır. Onun için ne gerekiyorsa da yanınızdayız