AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Erol Şahin, temayül yoklamasını değerlendirdi. İlk 5’de Kdz.Ereğli’den bir aday adayının bulunmamasını ise, “Diğer ilçelerimizde 1 veya 2 aday adayı var iken Kdz.Ereğli’de 14 aday adayı bulunmaktadır” dedi.

AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Erol Şahin, AKP İl Başkanlığı tarafından Zonguldak’ta gerçekleştirilen temayül yoklamasını değerlendirdi. Kdz.Ereğli’den 14 aday adayı bulunduğunu belirten Şahin, ilk 5’de Ereğli’den bir aday adayının bulunmamasını ise, “Diğer ilçelerde 1 veya 2 aday varken Ereğli’den 14 aday adayı arkadaşımız var bu yüzden oylar bölündü” dedi.

OYLAR BÖLÜNDÜ
Gazeteniz Önder’e temayül yoklamasını değerlendiren Şahin, “Neden Kdz.Ereğli’den bir aday adayı ilk 5’de yok dediğimizde, Kdz.Ereğli’den başvuruda bulunan 14 tane aday adayı arkadaşımız var. Devrek’te 1, Çaycuma’da 1 veya 2, Alaplı’da 1 aday adayı var ama Kdz.Ereğli’de bu rakam 14. Diğer ilçelerimizden oy verenlerde 14’e bölündü ama bizim onlara verdiğimiz oy bölünmedi. Bu yüzden de diğerlerine göre Kdz.Ereğli’deki aday adaylarının oyları düşük çıktı.
Zonguldak İl Merkezinde 546, Çaycuma’dan 336 kişi oy kullanırken Kdz.Ereğli’de bu rakam 270’di hatta bilgisayarda yaşanan bir sorun nedeniyle pek çok arkadaşımızda oylarını kullanamadılar yine oy kullanacakların taşınması konusunda da problem yaşandı.

“DEĞERİ VERMİŞTİR”
Şuna herkes emin olsun ki AK Parti bugüne kadar Kdz.Ereğli’ye gereken değeri vermiştir bugünden sonra da vermeye devam edecektir. 14 Tane birbirinden değerli aday adayımız var en fazla oyun bana çıkmasından da ayrıca bir onurlandım. Biz 14 arkadaşımız ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kdz.Ereğli’den 14 aday adayımızın çıkması AKP’nin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor, bu bir zenginliktir. Hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum inşallah partimize en yüksek oyu kazandıracak kişi partimizin adayı olur” dedi.