CHP MYK Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gökçen Boya ve beraberindekiler Devrek CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. CHP MYK Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Semiha Gökçen Boya beraberindekilerle Devrek CHP İlçe teşkilatını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Boya,Ben kadın MYK' sına geldikten sonra belli bölgelerimiz var. Zonguldak'ta benim sorumluluk bölgem alanına girmektedir. Ben aynı zamanda Çaycumalıyım malum ilçemizde meydana gelen köprünün yıkılması ve can kaybının olması bizleri derinden üzmüştür. Hem Çaycuma'da meydana gelen felaketi yerinde görmek, hem de Devrek'te ki partili arkadaşlarımızı ziyaret edelim istedik. Malum Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir sözü vardır. Tüzük kurultayımızı yaptık Tüzük kurultayında da ilk kez kadınlara yönelik açılımlarımızı her zaman CHP yapmıştır. Yine öyle oldu ve cinsiyet kotası uygulandı cinsiyet kotası yüzde 33 en az bu cinsiyet kotası ile değişen tüzüğümüzde kadınlara neler getirildi? Aynı zamanda gençlere nelere getirildi? Bunlarla ilgili görüşmek üzere ve tüzüğün değişmesinden dolayı da yönetmeliğimizi getirdim onlarla ilgili arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunmak için bu ziyareti gerçekleştik dedi.
Devrek CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı Boya'nın ziyareti hakkında şunları söyledi, CHP MYK Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gökçen Boya hanımefendiye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Semiha hanımın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İlçe teşkilatına ve bayanlarımıza yaptıkları ziyaret bizleri etmiştir. Kendilerine tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Devrek CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Malkoç ise, Semiha hanımın teşkilatımıza ziyaretleri özellikle biz kadınları memnun etmiştir.
Devrek'te CHP kadın kolları olarak son derce etkili çalışmalarımız var ve tüm hızıyla da devam etmektedir. Geçtiğimiz milletvekili seçimlerde Devrek'te oylarımız yüzde 75 oranında artış sağlandı ve bu artışta kadınlarımızın payı çok yüksektir.  İnşallah bundan sonrada yapılacak olan seçimlerde yine başta kadınlarımız olmak üzere CHP iktidara gelecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.