Ormanlı Beldesi Çiğdemli Köyü kahvehane işletmecisi Rıfat Sarıcan, veresiyeleri toplayamayınca kahvenin girişine astığı yazıyla alacaklarını toplamaya çalışıyor. Sarıcan, "Ey Millet herkes hesabını kitabını bilsin. Ben bu kahvehane de keriz değilim." dedi.

Çiğdemli köyünde kahvehane işletmecisi olan Rıfat sarıcan, alacaklarını alamayınca borcu olan müşterilerine çayı kesti. Borçlarını ödeyinceye kadar çay vermeyeceğini alacaklılarına cam astığı yazı ile bildiren Sarıcan, yazısında ayrıca kendisinin ağa olmadığını ve sattığı çaylardan kazandığı para ile işlerini çevirdiğini yazdı. Sarıcan cama yazdığı yazısında, "Bana borcu olan kişilerin 26.08.2010 tarihine kadar ödeme yapmalarını, aksi takdirde o kişilere çay ve kağıt verilmeyecektir. Beni hiç kimse hafife almasınlar. Ey Millet herkes hesabını kitabını bilsin. Ben bu kahvehane de keriz değilim. Eğer ben sizlere hizmet veriyorsam, karşılığını alamıyorsam bu iş yeri iflas eder. Benim de borcum var. Ben ağa değilim. Eğer ağa olsaydım bu iş yerini kesinlikle çalıştırmazdım." dedi.

Yazıyı yazmasına rağmen alacaklarını yine de tahsil edemediğini söyleyen kahvehane işletmecisi Rıfat Sarıcan, borcunu ödemeyen bazı köylüye çay vermediğini ve bunun da etkisini gördüğünü söyledi.