Demokrat Parti (DP) Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Yaman, Genel Başkan Namık Kemal Zeybek’in isteği doğrultusunda parti çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


DP Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Yaman, bir süre önce partiden istifa eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İl genel ve belediye meclis üyeleri ilgili olarak olumlu yada olumsuz bir görüş belirtmekten kaçınırken, Genel Başkan Namık Kemal Zeybek’in isteği doğrultusunda parti çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’in bu konuda açıklama yapmayın talimatı verdiğini kaydeden Yaman, “Hepimizin de bildiği gibi Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, il genel meclis üyesi Temel Uslu, belediye meclis üyelerimiz İbrahim Şengün, Erol Tunçkaya, Dürdane Anköse ve Sefa Çakır partimizden istifa etmişlerdir. Ben bu konuda bir açıklama yapmak istemiyorum. Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek istifalarla ilgili değerlendirmeyi bizzat kendileri yapacaklardır. Partimiz gerçekleştirilen genel kurul sonrası yeniden bir yapılanmaya gitmiştir. Bizde genel başkanımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizin yeni yapılanması vatandaşımız tarafından da memnunlukla karşılanacaktır. Vatandaşımızın sağduyusuna inancımız tamdır. İstifalar ile ilgili olarak da zamanı geldiğinde genel başkanımız tarafından bir değerlendirme yapılacaktır” diye konuştu.