Yeni göreve gelen DSP Kdz.Ereğli İlçe Yöneticileri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

İlçe Başkanı Timur, Gençlik ve Kadın Kollarımız ardından belde ve köylerde örgütlenme çalışmalarına başlıyoruz. Göreve gelmemizin hemen ardından yaklaşık 150 isim aramıza döndü dedi.

 

DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Enis Kıran gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret etti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ve partiyi yeniden hareketlendireceklerini belirten İlçe Yöneticileri, gündeme ilişkin de değerlendirmede bulundular.

 

ÖRGÜTLENME BAŞLADI

DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, terör saldırılarında hayatlarını kaybeden güvenlik görevlilerine yine Van'da meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, İlçede bulunan sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, gazeteleri ziyaret ediyoruz. Yeni bir yola çıktık. İlçe Yönetimimizin oluşturulmasının ardından Gençlik ve Kadın Kollarımızı kurmak için harekete geçtik. Yine beldelerimizde ve köylerimizde örgütlenmek için çalışmalarımız olacak. Şunu gerçektende büyük bir mutlulukla söylüyorum ki göreve gelmemizin hemen ardından partimizin eski isimleri tek tek partiye gelmeye bizleri aramaya destek vermeye başladılar. Yaklaşık 150 kişiye yakın eski partilimiz tekrar aramıza döndü. Bu bizler için son derece önemli bir olay. Güzel işler örnek çalışmalar yapmak istiyoruz. Partimiz 7'den 70'e herkese açıktır dedi.

DSP Kdz.Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Enis Kıran ise, Amacımız Ereğli'nin gelişip büyümesi, insanlarımızın mutlu olarak yaşamasıdır. Bölgenin sorunlarının çözümünde atılacak herhangi bir adımda biz de Ereğli'nin menfaatleri doğrultusunda her zaman hazırız sözleri ile konuştu.