CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Köktürk Kızılbel Köy Pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafla, alışveriş yapan halkla buluştu.

CHP Zonguldak Milletvekili ve yeni dönem 2. sıra milletvekili adayı Ali İhsan Köktürk, çalışmalarına devam ediyor. Esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Köktürk, ülkenin AKP İktidarı ile birlikte üretim alanında büyük çöküşler yaşandığını ifade etti. “Büyük krizde yüz binlerce insanın işini, birikimini kaybettiğini” anlatan Köktürk, “Hükümet ne yaptı, kriz bize teğet geçti gibi söylemlerle olayın ciddiyetini kavramaktan uzak uygulamalar yaptı. Bunun sonucudur ki, bugün hala Zonguldak'ta binlerce esnaf ve sanatkârımız sosyal güvenlik prim borcunu ödeyememektedir.”
Köktürk, esnafın sorunlarının çözümü için CHP’ye destek verilmesini istedi.  Köktürk, kadın kolları üyeleri ve ilçe yöneticileri ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretini tamamladıktan sonra programını akşam köy ziyaretleriyle sürdürdü.