Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların üstesinden gelinebileceğini hatırlatarak, Makamlar kimseye baki değildir, bugün varız yarın yokuz. Birbirimizi kucaklamamız gerektiğini iyi bilelim dedi.

Kente girişte Sevgi, Barış, Dostluk kenti diyoruz o zaman yakışır bir şekilde hareket etmekte yarar vardır. Geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası'nın üniversite ile ilgili yaptığı bir girişim vardı. 1 Saat içerisinde 50'ye yakın sivil toplum örgütleri bir araya geldi. Bu da gösteriyor ki birlik ve beraberliğe ihtiyaç var.

Atmak önemli değil önemli olan hizmeti gerçekleştirmektir. Bugün buradasın, burada oturduğun sürece etrafında çok kişi vardır, gerçek dost o koltuktan indikten sonra ortaya çıkar. Makam ve mevkiyi kendin için değil vatandaşa hizmet için hukuktan ayrılmadan hizmet etmekte yarar vardır.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ilçe genelinde hedeflerinin öğrenci sayısını arttırmak olduğunu söyledi. Yeri hazır olan Mühendislik Fakültesinin ilçe de kurulması binaların da tamamlanması ile önemli bir aşama kaydedeceklerini belirtirken Kaymakam Çay, makam ve mevkiyi vatandaşa hizmet etmek için kullanılması gerektiğini hatırlattı.

MAKAMLAR KİMSEYE BAKİ DEĞİL
Çay açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Bu makamlar kimseye baki değildir, bugün varız yarın yokuz. Birbirimizi kucaklamamız gerektiğini iyi bilelim. Yasaları uygularken her şeyin başında vatandaş oldu-ğunu bilelim. Vatandaşa hizmet ettiğimizi onun için görevde olduğumuzu iyi bilmeliyiz. Problem yaratmak değil problemleri çözmek için varız.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ İHTİYAÇ VAR
Kente girişte Sevgi, Barış, Dostluk kenti diyoruz o zaman yakışır bir şekilde hareket etmekte yarar vardır. Nerde birlik ve beraberlik varsa çözülemeyecek sorun yoktur. Geçtiğimiz günlerde Ticaret ve Sanayi Odası'nın üniversite ile ilgili yaptığı bir girişim vardı. 1 Saat içerisinde 50'ye yakın sivil toplum örgütleri bir araya geldi. Bu da gösteriyor ki birlik ve beraberliğe ihtiyaç var, kuvvetten güç doğar. Atmak önemli değil önemli olan gerçekleştirmektir. Bugün buradasın burada oturduğun sürece etrafında çok kişi vardır, gerçek dost o koltuktan indikten sonra kaç kişi var o önemli. Makam ve mevkiyi kendin için değil vatandaşa hizmet için hukuktan ayrılmadan hizmet etmekte yarar vardır.

ÖĞRENCİ SAYISINI
ARTTIRMA HEDEFİ

Bizim amacımız burada öğrenci sayısını arttırmaktır. Mühendislik fakültesini aldıktan sonra binaları bitirdikten sonra alamayacağımız bir şey yok. Burada öğrenci sayısının fazla olması herkese fayda sağlar. Ereğli eğitim, sağlık, kültürel anlamda iyi hayırseverlerimizde destek katkı veriyor. Geçen yıl bir kampanya başlattık eğitime renk katalım kampanyasında 3 günde hayırsever vatandaşlarımız, sivil toplum örgütleri destek verdi.