Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcıları, İmar ve Şehircilik Müdürü, CHP ve AKP Belediye Meclis Üyeleri'nden Mimar ve Mühendis olanlarla bir toplantı yaptı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 2010 Yılı içeresinde gerçekleştirilecek projelerle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcıları, İmar ve Şehircilik Müdürü, Belediye mimarları ile CHP VE AKP Belediye Meclis Üyeleri?nden mimar ve mühendis olanlarla bir toplantı yaptı.

?BEN YAPTIM OLDU? ANLAYIŞINDAN UZAKTAYIZ?

Projeler üzerinde bilgi veren Başkan Posbıyık, projelerin ?Ben yaptım oldu?  anlayışından uzak, çoğulcu ve şeffaf bir şekilde yapılacağını belirterek şunları söyledi; 2010 Yılında gerçekleştirileceğimiz projelerimiz hızlandı. Pazaryeri, terminal binası aynı zamanda Pençes Deresi?nin üzerinin kapatılması ve çevre düzenlemesi yapılması konusu. Yeni yapılacak olan mezarlık konusunda toplantı yaptık. Bunu öncelikle çoğulcu bir şekilde yapıyoruz. Bu nedenle belediyemiz ve meclis üyelerimiz arasındaki mimar ve mühendislerimizin görüşlerini alıyoruz.

?Ben yaptım oldu? anlayışı dışında böyle bir toplantı düzenledik. Önümüzdeki haftalarda Revizyon konusu için de Mimarlar Odası, Mühendisler Odası?ndaki mimar ve mühendislerle bir araya gelip onların da öneri ve tekliflerini alacağız.  Her kesimin fikrini almak daha çoğulcu, daha şeffaf bir şekilde işin en doğrusunu yapmak istiyoruz?.