Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği ve Kuveyt Türk Katılım Bankası ile üyelere yönelik protokol imzalandı. 
Memur-Sen İl Temsilciliğinde düzenlenen protokol imza törenine Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Kuveyt Türk Katılım Bankası Zonguldak Şube Müdürü Bülent Eğdemir ile sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Törende konuşma yapan Kuveyt Türk Katılım Bankası Müdürü Bülent Eğdemir, Protokol  her iki tarafa da hayırlı olsun.
Memur-Sen gibi böyle bir sendika ile protokol imzalamak memnuniyet verici bir durum. Yaptığımız protokol de ciddi avantajlar sağlanıyor. Bu bir başlangıç olacak. Memur Sen ailesi ile Zonguldak halkına hayırlı olsun dedi.
Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar'da protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde 680 bin Zonguldak'ta 6 bin700 üyesi olan bir sendika olduklarını söyleyerek, Üyesini düşünen üyesiyle düşünen bir sendikasıyız. Daha önce üyelerimize ferdi kaza sigortası yaptırmıştık.
Bugünden itibaren Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yaptığımız protokol ile üyelerimize birçok avantaj sağlayacağız. Bu protokolü yapmaktan ve imzalamaktan memnunluk duyuyoruz. Bu anlaşma Memur Sen üyelerimize hayırlı olsun şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından protokol imza altına alınırken, Kuveyt Türk Katılım Bankası Müdürü Bülent Eğdemir, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar'a 'Kaybolan Çeşmeler' albümünü hediye etti.