Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ın, Camlı Köşk'te düzenlenen bayramlaşma programında, protokolün MHP heyetini ayakta karşılamadığını ve Zonguldak protokolünden açıklama bekledikleri yönündeki eleştirilerine, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar yanıt verdi.
Başkan Uçar, Kendileri zaten Valiliğin ilan etmiş olduğu bayramlaşma saatine riayet etmediler ki, başkasını suçluyorlar. Kaldı ki, protokol kim olursa olsun, gelenlere özel muamele yapma gibi bir durumu yok dedi.
MHP heyetinin kendi geliş saatlerini gözden geçirmeleri gerektiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, konuşmasında şunları söyledi:
 
SAATLERİNİ GÖZDEN GEÇİRSİNLER
Bayramlaşma programı saat 10.00 olarak açıklandı. Saat 10.00'da bütün kurumlar, sivil toplum örgütleri Camlı Köşk'ün önünde hazırdı. Protokol de saat 10.00'da tebrikleri kabul etmeye başladı.
Herkes yerine oturdu, çayını, kahvesini içerken, zannediyorum saat 10.15 ya da 10.20'de bu arkadaşlarımız geldi. Kendileri zaten Valiliğin ilan etmiş olduğu bayramlaşma saatine riayet etmediler ki başkasını suçluyorlar. Kaldı ki, protokol kim olursa olsun, sivil toplum örgütü temsilcisi olabilir, siyasi parti temsilcisi olabilir gelenlere özel muamele yapma gibi bir durumu yok.
Onlar zaten başından hata yapmışlar. Yani Valiliğin tespit etmiş olduğu saate riayet etmemişler. Ondan sonrada başkasından hassasiyet beklemeleri çok doğru değil. Hem suçlusunuz, hem de ortamı gerek, yani ortamla ilgili tatsız ifadeler kullanmak çok şık değildir. Bayramlaşma günü ben de oradaydım. Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Vali Bey herkesi karşıladı. Bayramlaşma kutlaması yaptılar. Zaten 10.30'dan sonra hazırlanmış ziyaret programları vardı.
Ona göre saatler ayarlanmıştır. O nedenle bu programlar varken ve sitemde bulunuyorsanız, kendi geldiğiniz saati gözden geçireceksiniz.