MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, son günlerde artan terör saldırılarına  dikkati çekerek iktidara tepki gösterdi.

 

Bir haftaya terör saldırıları ve şehit haberleri ile girildiğini belirten Şeker, Hükümet emperyalizmin ve siyonizmin dayatmaları sonrasında Suriye ile meşgulken ülkemiz ateş altındadır ve her bölgesine şehitlerimizin acısı d üşmüştür dedi.

Şeker yaptığı yazılı açıklamasında, Akp hükümeti bölünmeyi hızlandırmak için Kürt kardeşlerimizi sorun olarak göstermek için Pkk'yı kollarcasına terör sorunu yoktur Kürt sorunu vardır demiştir. Yine bu gaflet içerisinde yapmış olduğu açılımların sonucunu ne yazık ki dün bir kez daha şehitlerimizin acısıyla hissettik. Akp iktidarı açılımlarla cesaretlendirdiği bölücüleri Habur'da davullarla zurnalarla karşılayarak ayaküstü mahkeme kurdurup önce bağımsız! Adaletimizi, daha sonra başka bir kurumumuz olan MİT Yöneticilerini Oslo'da Pkk ile masaya oturtmaları, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un da terör örgütü lideri sıfatıyla yargılanması ile Devletimiz, milletimiz karşısında güvensizleştirilmek istenmiştir. Bebek katiline sayın, şehide kelle diyen ve askerlerimizi birkaç Mehmet diyerek önemsiz gören Bdp ile kucaklaşma yarışına giren zihniyet Devletimizi yıpratıp pkk'yı cesaretlendirmiştir. Akp hükümetinin temsilcilerine çağrımız artık sözün bittiği veya bıçak kemiğe dayandı gibi safsataları bırakarak bir an önce gaflet uykusundan uyanarak Amerika'dan korktukları kadar Allah'tan da korkmalarının kendileri ve ülkemiz açısından faydalı olacağıdır