Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, MHP ilçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları işbirliği düzenledikleri şahlanış gecesini değerlendirdi.
MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, MHP ilçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları işbirliği düzenledikleri şahlanış gecesini yoğun bir katılım ile gerçekleştirdiklerini söyledi.
MHP'nin uzun bir aradan sonra Kdz. Ereğli'de Kadın Kolları, Ülkü Ocakları belde teşkilatları ile birlik ve beraberlik içerisinde bütün gücünü ortaya koyarak hedefe doğru yürümeye başladığını belirten Şeker,Şahlanış adını verdiğimiz gecemizin amacı, MHP'nin Kdz. Ereğli'de güçlü yapısını ortaya koymak, gerek yerel, gerekse genel seçimlerde başarı oranını en yüksek seviyelere çıkarmaktı.
Gecemiz gerek katılım ve gerekse mahiyeti açısından olsun oldukça başarılı geçmiştir. Yıllardır iktidar da olan bir AK Partinin ve CHP'li belediyenin bile böyle bir organizasyon yapamadığı ortamda MHP'nin böyle bir katılımlı ve coşkulu bir gece yapması hepimizi sevindirmiştir.
MHP uzun bir aradan sonra Kdz. Ereğli'de Kadın Kolları, Ülkü Ocakları belde teşkilatları ile birlik ve beraberlik içerisinde bütün gücünü ortaya koyarak hedefe doğru yürümeye başlamıştır.
Gecemize katılan Bartın Belediye Başkanımı Cemal Akın'a, Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'a tüm misafirlerimize siyasi parti temsilcilerine, il Başkanımız Hamdi Ayan ve il yöneticilerimize ve ilçe Teşkilat başkanlarımıza tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum dedi
Parti çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Şeker, Göreve geldiğimiz günden bu yana kapanan belde teşkilatlarımızı yeniden açtık. Kadın kollarımızı yeniden aktif hale getirdik. Partimize yeni üye kayıtları yaptık.
İlçedeki köylerde Alpaslan Türkeş kitap okuma evleri açarak gençlerimizin hizmetine sunduk. Parti olarak çalışmalarımız sürüyor dedi.