Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden ve Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Aytekin Celal Kazancı Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz, Başkan Yardımcısı Ayşe Mert, Genel Sekreter Çetin Sezgin ve gazetecilerin hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Öksüz ziyaretten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlatan Kazancı, basın mensuplarıyla görüş alış verişinde bulundu.
Samimi olduğunu ve hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren Kazancı sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti döneminde Türkiye’nin almış olan hizmetleri Zonguldak’a tam anlamıyla yansıyamadığını ifade eden Kazancı şöyle devam etti. “Bu inancı tüm kamuoyu taşıyor. Biz bu hizmetleri, faaliyetleri Zonguldak’ımıza nasıl katabiliriz bunları da düşündüğümüz için bu yola çıktık. İnşallah süreç hayırlı gelişir, Zonguldak’a güzel hizmetler yapacağız. Gayemiz, yola çıkma amacımız bundan ibarettir” dedi.
“BASIN MENSUPLARI
ZOR BİR GÖREV YAPIYOR”
Basın mensuplarının zor bir görev yaptığını ifade eden Kazancı, her zaman basının yanında olduklarını söyleyerek şunları kaydetti:
“Her şeyden önce basın mensupları olarak zor bir görev yapıyorsunuz. 2 buçuk yıldır zaman zaman programlarda bir araya geldik, bunların değerlendirmelerini yaptık. İnşallah bundan sonra ki süreçte daha yukarı da siyaset yapma zarureti duyduk, kendi açımızdan.
Zonguldak’a, insanımıza ve partimize daha iyi hizmet etmek için yola çıktık.
Aday olup seçilirsek, önümüzdeki süreç de daha iyi şekilde bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Biz basın mensuplarıyla iç içe olduğumuz için onlarında sorunlarını biliyoruz. Aldıkları ücretler az, aldıkları ücretin karşılığının daha fazlasını veriyorlar.
Biz basın mensuplarına elimizden geldiği kada-rıyla yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra ki süreçte sizler için daha güzel çalışmalar yapaca-ğız. Sizlerin zorluklarını, sıkıntılarını biliyoruz.”