Toptan: 8,5 yılda hangi alanlara bakarsanız bakın Türkiye’nin sürekli ileri gittiğini görüyoruz. Dış politikaya bakarsanız. Türkiye’nin en çevresinde hem bölgesinde, hem dünyada çok güçlendiğini kuvvetlendiğini itibar gördüğünü, sözünün dinlendiğini görüyoruz.

Gümeli Beldesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren eski TBMM Başkanı Zonguldak Mil-letvekili Köksal Toptan, Beldeye girişinde büyük bir sevgi ile karşılandı. Çarşı merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Toptan, çoçuklara yakın ilgi gösterdi. Belediye binası karşısında halka hitap eten Toptan, "Biz 2023 yılında daha hazır bir Türkiye yapmak istiyoruz. Atatürk’ün bize hedef gösterdiği çağdaş uy-garlar düzeyini üzerine çıkma hedefimizi  hep beraber sağlayacağız" dedi.

“TÜRKİYE İLERİYE GİTTİ”

"İstikrar Sürsün" Türkiye için sihirli bir sözcük haline geldiğini kaydeden Toptan, "Çok değil 15 sene önce koalisyonlu ve istikrarsız dönemlerin Türkiye neler kaybettirdiğini hep beraber yaşadık. Yaşadığımız o ekonomik krizler dışarıdan Türkiye etkileye krizler değil, Türkiye’nin içinden kaynaklanan krizlerdi. On-ların başından hükümetlerin istikrarsız ve acil kararları zamanına alamaması gelmektedir. 8,5 yılda han gi alanlara bakarsanız bakın Türkiye’nin sürekli ileri gittiğini görüyoruz. Dış politikaya bakarsanız. Türkiye’nin en çevresinde hem bölgesinde, hem dünyada çok güçlendiğini kuvvetlendiğini itibar gördüğünü, sözünün dinlendiğini görüyoruz. Atalarımıza yakışan bir konuma Türkiye yavaş yavaş gelmektedir. Bölgesinde ve dünyada saygı uyandıran bir ülke ha line geldik. Bunu  8,5 sene içerisinde sağladık. Güçlü devlet olabilmeniz için, ekonominiz güçlü olacak, siyasi istikrarınız olacak, demokrasini olacak, güçlü silahlı kuvvetleriniz olacak, insanlarımız mutlu ve bahtiyar olması lazım.

“4 SENEDE ŞUNLARI YAPARIZ DEMİYORUZ”

Bunların hepsini Türkiye bu 8,5 yılda çözümek için çalıştı. Elbette ki hepsini çözemedi ama halka ve gençlerimize bunu çözülebileceği umudu verildi. Se çmen ve üniversiteli olan gençler Ak Parti bu gözle bakıyorlar. Elde ettiğimiz başarılara baktığımız zaman ileride bizi bekleyen başarıları da sağlayabileceğimize inanıyoruz.Biz iktidar olursak 4 senede şunları yapacağız demiyoruz. Biz 2023 daha hazır bir Türkiye yapmak istiyoruz. Atatürk’ün bize hedef gösterdiği çağdaş uygarlar düzeyini üzerine çıkmak hedefimizin bunu hep beraber sağlayacağız" dedi.
Toptan daha sonra Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam'ı makaında ziyaret etti.