Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Başol, Kaymakam İbrahim Çay, daire müdürleri, İl Genel Meclis Üyelerinin köy muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelip sorunların çözümüne katkı sağlamasına teşekkür ederek, köylerde yaşanan elektrik sıkıntısına dikkati çekti, kantarın mühürlenmesine de teşekkür etti.

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, elektrik şebekelerinin eski olmasından ötürü köylerde elektrik kesilmesi yaşandığını ve vatandaşların ciddi anlamda mağdur edildiğini belirterek yetkililerin biran önce sorunun çözümü için hareket etmesini istedi. Kaymakam İbrahim Çay’ın daire müdürleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile köylere yaptığı ziyaretlerden son derece memnun olduğunu da belirten Başol yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“ORMANLI BÖLGESİ
MAĞDUR EDİLDİ”
Kdz.Ereğli Kaymakamımız İbrahim Çay, daire müdürlerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimiz ile köylerimizde muhtar ve vatandaşlarımızla yaptıkları toplantılar oldukça verimli geçiyor. Biz emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bölgesel toplantılar her zaman faydalı olmuş birlik ve beraberliğin sağlanmasına öncülük etmiştir.

“ONURUM NAMUSUM
DEDİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKTI”
10 Yıldır en mağdur bölgelerimizden bir tanesi de Ormanlı Bölgesidir. Muhtarlar Derneği Başkanlığına geldiğimiz tarihten itibaren ilk evvel Ormanlı, Çaylıoğlu ve Armutlucuma’ya ağırlık verelim dedik. Güzel çalışmalara imza atıldı emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Kızılcapınar ile Ormanlı’yı bağlayan köprü inanırmısınız ben sayın vekilime teşekkür ediyorum benim namusum ve onurum dedi işin içinden çıktı.

ELEKTRİK ÇİLESİ
Enerji konusunda artık bir şeyler yapmamız gerekiyor. Geçtiğimiz gün 35 köyümüz karanlıktaydı. Bende telefonun başında iki de bir Ankara ikide bir Ereğli’yi aradık sorunun çözümüne katkı sağlamaya çalıştık. İyi niyetli gidiyoruz bize de yardımcı olunmasını istiyoruz. Şebekelerimiz eski, eski olduğu için de yağışta rüzgarda elektrik kesintileri yaşanıyor vatandaşımız mağdur oluyor. Yetkililerden bu sorunun çözümü için biran önce hareket etmesini ve vatandaşımızın bu sıkıntısının sona erdirilmesini istiyoruz.

KANTAR TEŞEKKÜRÜ
Yine Kdz.Ereğli Belediyesi geçtiğimiz günlerde bilindiği gibi kantarı mühürledi. Kantara girmemek için OSB yolunu kullanan çok sayıda araç sıkıntı yaratıyordu, bu konuyu defalarca da gündeme getirdik. Kantarın mühürlenmesi ile sorun ortadan kalktı, ben Ereğli Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum.