Soğuksu'da bir kişi alkol aldığı sırada önüne çıkan tanımadığı 4-5 kişilik bir gruptan dayak yediğini iddia etti.
E.L.E. saat 23:00 sıralarında alkol aldığını ve sahile doğru giderken bahse konu yerde önüne 4-5 kişilik bir grubun çıktığını, içlerinden birinin sebepsiz yere kendisine yumruk attığını, kendisinin de şahsa vurduğunu ve şahsın yere düştüğünü, sonrasında şahsın yanında bulunan kişilerin kendisini darp ettiklerini iddia ederek şikayette bulundu.
Olay yerine polisin geldiğini gören saldırganların hızla uzaklaştıklarını ifade eden E.L.E. şahısları tanımadığını görse de tanıyamayacağını belirtti.
E.L.E'nin şikayeti üzerine kimliği belirsiz saldırganların aranmasına başlanarak olay geniş çaplı araştırılıyor.

Hastanede hırsızlık
Zonguldak'ta bir hastanede annesini bekleyen bir kişinin 1000 TL parası çalındı.
Yaşanan hırsızlık olayında Y.A. babasıyla birlikte Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan annesini beklediğini, çantasının içerisindeki cüzdanında 1000 TL parasının olduğunu, gece 2.27 sıralarında babasıyla yoğun bakım ünitesi önünde uyuya kaldığını, babasının aynı saatlerde 25 yaşlarında bir erkek şahıs gördüğünü söylemesi üzerine  çantasını kontrol ettiğini ve parasının olmadığını görüp şikayette bulundu. S.B. isimli kişinin yakalandığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aracı dilek
balonu mu yaktı?

Zonguldak'ta bir kişiye ait park halindeki araçta yangın çıktı. Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda O.K. aracını evinin önünde park halinde olduğunu, apartman yöneticisinin evine gelerek aracının yandığını haber verdiğini, kendisinin aracın başına geldiğinde araçtaki yangının sönmüş olduğunu gördüğünü belirtti. Olaydan yaklaşık 10 dakika önce komşusu M.U.T.'nin dilek balonu diye tabir edilen mumla çalışan balonlardan yakarak gökyüzüne bıraktığını gördüğünü, aracın M.U.T.'nin yaktığı mumlu balonlar nedeniyle mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı yandığını bilmediğini belirten O.K. aracındaki yangının ön cam ve kaput kısmında olduğunu belirtti. Olay geniş çaplı araştırılıyor.


Hem telefonunu çaldı
Hem hakaret etti

Zonguldak'ta bir kişi arkadaşıyla gezerken telefonunu kaybettiğini belirterek telefonu arkadaşının aldığını iddia etti.
Kilimli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda saat 22:47 sıralarında H.A. arkadaşı B.K. ile gezerken telefonunu kaybettiğini telefonu arkadaşı olan B.K.'nın almış olabileceğini düşünerek arkadaşını aradığını bunun üzerine B.K.'nın kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Şüpheli B.K.'nın aranmasına başlanan olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Zararı yaklaşık 800 TL
Kdz. Ereğli'de aracının kapılarını kilitlemeden park eden bir kişi aracının içinde bulunan kaynak motorunun çalındığını belirtti.
Gülüç Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda E.B. aracı ile arkadaşına misafirliğe gittiğini, aracını kapılarını kilitlemeden park ettiğini, aracın başına geldiğinde yan sürgülü kapının açık olduğunu gördüğünü iddia ederek, aracını kontrol ettiğinde arkadaşı Y.O.'dan emanet aldığı sarı renkli Klimak marka çanta kaynak motorunun ve 15 m uzunluğundaki kaynak kablosunun yerinde olmadığını ve zararının yaklaşık 750-800 TL civarında olduğunu belirterek şikayette bulundu. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yaptığı hırsızlık olayı ile ilgili geniş çaplı araştırma sürdürülüyor.

Apartmanda horoz
besleyen kişiye tepki

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal eden olayda apartmanda horoz besleyen bir kişiye karşı apartmandan sert tepki geldi.
Ü.Ç. karşı apartmanlarında oturan H.K.'ya ait dairede horoz beslediğini ve horozun sabah saatlerinde ötmesinden dolayı rahatsız olduğunu iddia ederek şikayette bulundu.
Ü.Ç.'nin şikayeti üzerine H.K. yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldığı öğrenildi.


'Alkol servisi kapandı'
tartışması büyüyünce…

Zonguldak'ta bir iş yerine gece 1:30 sıralarında gelen kişilerin alkol istemesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. E.C.A'ya ait iş yerinde ismini sonradan öğrendiği K.Ş. ve G.Ş.'nin işyerine gelerek garson E.T.'den alkol almak istediklerini söylediklerini, kendisinin de garsona alkol servisini kapattıklarını söylemesini istediğini, sonrasında şahısların garson E.T. ile tartıştıklarını gördüğünü, şahısların yanına gittiğini ve şahısların kendisini darp ettiğini belirten E.C.A, K.Ş.'nin kendisine zarar verdiğini, işyerindeki eşyalara zarar verdiklerini kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını iddia ederek şikayette bulundu.
E.C.A'nın alınan doktor raporuna göre hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.