AKP Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı teşekkür ziyaretlerini sürdürürken 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara start vereceklerini belirtti.

Anayasa değişikliği için teşekkür ziyaretlerini sürdüren Ak Partiler, Beycuma ve Karaman beldesini ziyaret etti.
AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, Merkez İlçe Halkla İlişkiler Sorumlusu Murat Topçu, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ak Partili heyeti, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Belde Teşkilatı Başkanı Bülent Şen, bazı belediye meclis üyeleri karşıladı.
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, ziyaret nedeniyle teşekkür ederken, beldeye en iyi hizmetler getirmek için mücadele ettiklerini, mücadele etmeye de devam edeceklerini kaydetti. Başkan Kundakçıoğlu ile birlikte beldenin sorunlarını çözmek için mücadele ettiklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, "Elimizden gelen yardımı ve desteği, arkadaşlarımızdan hiçbir zaman esirgemedik. Bundan sonra da esirgemeyeceğiz. Bizim yapmamız gerekenleri imkanlar ölçüsünde icra ediyoruz. Arkadaşımız, 1.5 yıl içerisinde 1.5 yıla sığmayacak hizmetler yaptı. Beycuma sorunları çok birikmiş bir yer. Hizmetler çok görünmeyebilir ama eskiye nazaran çok önemli hizmetler olduğu görülebilir. Vatandaşın verdiği güvene, her zaman layık olmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni her zaman Beycuma ve tüm Zonguldak için çabalarımızı sarf etmeye gayret göstermeye devam edeceğiz" diyerek anayasa değişikliğine destek için teşekkür etti.
Merkez İlçe Başkanı Kazancı, referandum sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Zonguldak'ın merkezine bağlı 19 mahalle, 9 belde, 50 köye giderek referandumu anlattıklarını vurgulayan Kazancı, "Ulaşmadığımız kimse, ulaşmadığımız nokta kalmadı. Birebir görüştük, broşür dağıttık. Tüm teşkilatlarımız bu mücadelenin içerisinde yer aldı. Sağ olsun halkta bizlere teveccüh gösterdi. Anayasa değişikliğini onayladı. Bu bizi sevindirdi" dedi.
Kazancı, siyaset yapmanın en zor illerden birinin Zonguldak olduğunu ifade ederek, burada alınan her bir oyun ise çok değerli olduğunu kaydetti. Kazancı, şöyle devam etti:
"Zonguldak'ta siyasette zor bir bölge. Zor bir yapısı var. Burada alınan her bir oyun kıymetini değerini biliyoruz. Beycuma beldesi de yüzde 53 oranında 'evet' oyu çıktı. Tüm yönetici ve görevlilere, teşekkür ediyoruz."
SEÇİMLERE HAZIRLIK BAŞLIYOR
Kazancı, 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara da start vereceklerini kaydetti. Eksikleri tespit etme çalışmalarının start aldığını, yeni seçimler için gerekli alt yapı çalışmalarına da kısa sürede başlayacaklarını vurgulayan Kazancı, "Bundan sonraki süreçte, 2011 yılındaki seçimlere iyi hazırlanmak için eksiğimiz neredeyse onları tespit edeceğiz, Vatandaşlara ulaşma noktasında, çalışmaları anlatma noktasında ise biraz daha gayretli, azimli olacağız.  Seçim gezileri için gerekli alt yapı çalışmalarına hemen başlayacağız. Zamanı gelince de yoğun bir tempoyla seçim gezilerini yürüteceğiz. Bu geziler de, hem yerel yönetimlerde, hem genel anlamda hükümet olarak yaptığımız çalışmaları hem de milletvekillerin yasamayla ilgili çalışmalarını halkımıza anlatacağız. Bunları anlatmakta da zorlanmayacağımız düşünüyorum. Çünkü, Ak parti, 2002 yılından itibaren çok başarılı dönemler geçiriyor. Zaten bunları anlattığımızda halkımız, takdir ediyorlar. Bunları daha iyi anlatmamız, eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor. Çünkü 2011 yılındaki seçim, bizim için, ülkemiz için, ekonomimiz için, insanlarımız için çok önemli" dedi.
MUHALEFETE SERT UYARI
Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, sert ifadelerle muhalefeti de uyardı. Muhalefet partilerin siyasi eksikliklerini Ak Parti'ye çamur atarak kapatmaya çalıştıklarını anlatan Kazancı, "Muhalefet partiler kendi eksiklerini, noksanlıklarını, bir alternatif siyaset üretme noktasındaki tıkanıklıklarını, partimize ve partimizde görev yapan arkadaşlarımıza çamur atarak gidermeye çalışıyorlar. Bu çamur atmaların, iftiraların onlara hiçbir faydası olmayacağını, insanlarımız aldatamayacaklarını, kandıramayacaklarını biliyoruz. Halkımız, yapılan hizmetlere bakarak, bu hizmetleri görerek, takdir ediyor. Yoksa bir partinin 2002 yılından bu yana iktidar olması mümkün olmaz. Türk siyasetinde görülmemiş bir başarıdır. O arkadaşlarımızın kendilerine çeki düzen vermelerini, bu iftiralarından, karalama kampanyalarından vazgeçmelerini istiyor, alternatif siyaset üretmelerini bekliyoruz. Aksi takdirde, bu gidişle, bundan sonraki süreçlerde de sürekli sandığın dibinde olacaklardır. Milletimiz onlara teveccüh göstermeyecektir" dedi.
"BÜYÜYEN BİR DÜNYA DEVLETİYİZ"
Milletvekili Türkmen de, anayasa değişikliğinin dünya devleti olabilmek için ülkenin büyük bir ayıptan kurtulduğunu söyledi. Anayasa değişikliği ile ülkenin hızla büyümeye başladığını belirten Türken, "Hem dünya devleti olabilmek için bu ayıptan kurtulmuş olduk. Tüm milletimizi tebrik ediyoruz. Bu kadar kara propagandaya, çirkin olaylara rağmen, yüzde 50'nin üzerinde vatandaşımız bizim söylediklerimize inanmış. Bize itimat etmiş. Hizmetlerimizi daha fazlasıyla devam ettireceğiz. Ülkemiz, güvenilen istikrarı, kalkınması olan ülke, işsizliği, faizleri, enflasyonu aşağıya inen, milli geliri artan bir dünya devleti. Bu milletin anayasasıydı. Milletimiz, ilmiyle, irfanıyla bunu gördü. Her zaman doğruları yapan milletimiz, bu anayasayı istedi. Bu anayasayı hakka hizmet olarak kabul ediyoruz. Gelecek neslimiz, çok daha iyi, rekabetçi, dünyayla yarışabilir, başı dik, komşuları ile iyi ilişkileri olan, dünyaya yön veren, dünyanın gidişatında kötüler varsa onları men edebilen, medeniyetini dünyaya doğru anlatabilen büyük bir nesil olur. Zaten büyük bir neslin evlatlarıyız. İmparatorluklardan gelişmişiz, Cumhuriyetimiz yüz yaşına yaklaştı" dedi.
"SÖYLEDİKLERİ DOĞRU DEĞİL" 
Muhalefet parti sözcülerinin söylemlerinin doğru olmadığını belirten Türkmen, şöyle konuşmasını tamamladı:
"Diğer siyasi parti sözcülerinin, söylediklerinin doğru olmadıklarını göreceksiniz. Bunlar siyaseten söylenmiştir. Söylenenlerin hiç biri ülkemiz için geçerli değil. Doğru değil. Günü kurtarmak, ayakta kalabilmek içindir. Sadece muhalefet olarak kalabilmek içindir. İktidara zaten hiç talip değiller. Milletimiz her şeyi görüyor."
Ziyaretin ardından beldelerdeki kahvehanelerde vatandaşlarla çay içip sohbet eden partililer, anayasa değişikliği için teşekkür etti. Beldede bulunan ve istihdam olanağı ile beldenin işsizlik sorununu önemli ölçüde çözen Ünver Tekstil gezildi.
Daha sonra Karaman beldesine geçen Ak Parti'li heyet, belediye ziyaret etti. Ak Partili heyet, yerel ve genel çalışmalar hakkında il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinden bilgi aldı.