GMİS İşyeri Temsilciliği Eğitim Semineri Sona Erdi

Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası'nın 28 Şubat-2 Mart 2012 tarihleri arasında Bolu Abant'ta düzenlediği İşyeri Temsilci Eğitim Semineri düzenlenen kısa belgesel film gösterimi ve sertifika dağıtım töreniyle sona erdi.
GMİS'in Karadon, Kozlu, Üzülmez, Armutçuk, Amasra, MTA ve Merkez Servisleri Şubesinden 123 işyeri temsilcisi ile GMİS Genel Merkez ve Şubeler yöneticilerininkatıldığı seminerde Türkiye Maden-İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Dr. Fikret Sazak Temel Sendikacılık Kavramları, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.Aziz Çelik, Çalışma Hayatı ve Sendikacılık Hareketinin Güncel Sorunları, Genel Maden-İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral, Genel Maden İşçileri Sendikası Tarihi, Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Konukman Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomik Gelişmeler veEmekçiler Üzerindeki Etkileri konusunda seminer verdiler.
İşyeri temsilcilerinin tam katılımla ve büyük bir dikkatle takip ettikleri derslerin ardından değerlendirme toplantısı düzenlendi. Değerlendirme Toplantısında eğitim semineri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, seminerin yeni bilgiler ve yeni bakış açıları kazandırdığını belirtti.Toplantıda temsilcilerin sorularına cevaplar verildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
2 Mart 2012 tarihinde ise Zonguldak-GMİS tarihiyle ilgili kısa film gösterimi yapıldı.
Film gösteriminin ardından seminere katılan işyeri temsilcilerine sertifikaları verildi.
Sertifika töreninin sunuş konuşmasını yapan GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, seminerin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Genel Merkez ve Şube Yöneticileri ile seminere konuşmacı olarak katılanlara ve sendika personeline, katılımları ve semineri büyük bir dikkatle takip eden işyeri temsilcilerine teşekkür etti.
İşyeri temsilcilerine sertifikalarını GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun verdiler.