Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Mustafa Korkutan, Türkiye’yi yönetmeye talip olduklarını ve genel seçimlere “sesime ses ver Türkiye” parolasıyla gireceklerini açıkladı. Korkutan, meclise girmekle kalmayacaklarını belirterek tek başına iktidar olacaklarını iddia ederek şunları söyledi; “Partimiz tek başına iktidar hedefiyle Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında lider ülke Türkiye’yi kurmayı kendine hedef edinmiş siyasi bir partidir. Bu doğrultuda 12 Haziran’da yapılması düşünülen milletvekili seçimlerine hazırlık maksadıyla partimiz seçim beyannamesini en evvel açıklayan parti olmuştur. 28 Ocak Cuma günü Sayın Genel Başkanımız Ankara Anadolu Gösteri Merkezi’nde MHP’nin birinci, ikinci, üçüncü dört yıllık iktidarlarında yapacak olduklarını ortaya koydu. Partimiz, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak maksadıyla yayınlanan seçim beyannamesi “benim adım şudur, o sebeple yaparım ” beyannamesi değildir. Tüm rakamlarıyla ortaya konulan, kaynakları belirtilen ve sorunların nasıl aşılacağını net olarak ortaya koyabilen, ayakları yere basan bir seçim beyannamesidir. Önümüzdeki günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin il ve ilçe teşkilatları tarafından, Genel merkezimizin gönderecek olduğu değerli konuşmacılar tarafından kamuoyuyla daha yakından paylaşılacaktır.”
“MHP TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAMAYA TALİP BİR SİYASİ PARTİ OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU”
“Partimiz önümüzdeki seçimlere mutlaka tek başına iktidar parolasıyla giriyor. Türk milletine “sesime ses ver Türkiye “ parolasıyla giriyor ve Türkiye’yi kucaklayabilecek bir kadro ile girmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda Cuma günü yapılan seçim beyannamesi açıklamasında partimize bazı katılımlar da gerçekleşti. Partimize emekli Korgeneralden tutun Türk Tarih Kurumu eski başkanına kadar 7 önemli ismin katılımı gerçekleşti. Bu katılımlarla MHP gücüne güç kattı. Türkiye’yi kucaklamaya talip bir siyasi parti olduğunu ortaya koydu.
Bu katılımlar bundan sonra da devam edecek. Zonguldak’ta da Sayın Genel Başkanı-mızın katılımıyla katılımlar olacak. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi yönetmeye talip. Bunun halk tarafından anlaşılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu şekilde biz de üstümüze düşen görevi yapacağız.  12 Haziran’da yapılacak seçimler başbakanın PKK açılımını gerçekleştirmek için MHP’nin bir meclis istediği noktada vatandaşımız buna dur diyecek. MHP’yi meclise sokmakla kalmayacağız, tek başına iktidar olacağız.”