Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ı ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Kongresini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi'nin il başkanlığı görevini devralan Hamdi Ayan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti için geldik. Kendilerine hayırlı olsun diliyoruz, Allah'ım utandırmaz inşallah. Son zamanlara terör hız kesmeden devam ediyor. Teröre ve teröristi son derece kınıyor ve lanetliyoruz Türkiye Kamu-Sen olarak. Teröre destek veren, terör karşısında ses çıkarmayan, terörle ilgili her hangi bir açıklamada bulunmayarak şehitlerimizin analarının yüreğini hafifletmeden, acılarını hafifletmeden çıkıp KCK tutuklularının bırakılsın diyerek açıklama yapanları buradan bir kez daha kınıyorum. Türkiye Kamu-Sen olarak terörün bir an önce son bulmasını bu konuda siyasilerin üzerine düşen görevi yapmasını diliyoruz. Artık yeter. Analarımızın yüreğine düşen bu acı son bulsun. Türkiye, Türkü, kürdü, lazı, Çerkezi herkesin bir arada yaşayabileceği huzurlu güzel bir ülkedir. Buna darbe vurmaya çalışan her kim olursa olsun bilsin ki Türk milletini karşısında bulacaktır. Türk milleti bu konuda yeri geldiği zaman sesini çıkarmaya hazırdır ancak Türk milleti her zaman için sağduyusunu korumakta, sağduyulu davranmaktadır. Olayların daha büyümemesi için gereğini yapmaktadır. Ancak ulusumuz beklemektedir ki bu acılar son bulsun, terör bitsin artık. Bu konuda tüm ulusumuzun, Türk milletinin beklediği budur. Temennimiz o dur ki bu görevindi başkanımız başarılı olur. Zonguldak'ta başarıya ve çalışmaya muhtaç olan Zonguldak halkına değerli çalışmalarıyla inanıyorum ki önemli katılımlar yapacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz. Zonguldak için yapacağı olumlu çalışmalarda Türkiye Kamu-Sen olarak kendisine her zaman desteğimiz olacağını tüm siyasi partilere söylediğimiz gibi Milliyetçi Hareket Partisi içinde aynı şeyleri söylüyoruz. Zonguldak için kim bir adım atarsa biz sırtımızda taşımaya hazırız Türkiye Kamu-Sen olarak. Biz her şeyden önce Zonguldaklıyız. Sivil toplum kuruluşuyuz. İstiyoruz ki, Zonguldak'ta yaşayan insanımız bu şehirde rahat huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşasın. Bunun için başkanımızdan gerekli çalışmaları bekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise Milliyetçi Hareket Partisi yeni seçilen il yönetimi olarak özellikle her ziyaret edenlere şunu vurguluyoruz. Toplumsal mutabakatın sağlanması diyoruz. Toplumsal mutabakatın sağlanacağı yer iktidar gibi görünüyor. Dolayısıyla Türkiye'de toplum içerisinde yaşayan hangi ırk, messeb ne olursa olsun bir mutabak sağlayamadığınız zaman yol alamazsın. İkinci gönül seferberliği diyoruz. Gönül seferberliğinin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Biz bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. Üçüncü olarak da ilkeli, seviyeli ve dürüst bir siyaset. Bunu yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadarıyla. Yapmaya da devam edeceğiz. Her zaman söylüyoruz terörün ekmeğine yağ sürmemek için, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, teşkilatlarımızla birlikte bu konuda acımızı içimize atarak fazla açıklama yapmıyoruz. İşin başında bir hükümet var. Terör konusunda hükümetimizin arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Askerimiz var, bizim ordumuz güçlüdür her şeye rağmen. Önce birlik ve beraberliğin yakalanması lazım. Zonguldak'ın durumu mağlum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Zonguldak'ta ne yapılacağı konusunda bilimsel bir çalışma içerisindeyiz şuanda. Önümüzdeki hafta içerisinde de bir şehir planlamacısı arkadaşımızla Zonguldak'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nin lafa dayalı değil, söze dayalı değil, siyasi ve entrikalara dayalı değil ne yapabileceğini gösteremeye çalışacağız.
Bu konuda Türkiye Kamu-Sen olarak sizlerden destek istiyoruz diye konuştu.