AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, SGK Zonguldak İl Müdürü Kamuran Öner'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Birlikte şehrimizde güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu her geçen gün kendisini yeniliyor. Sürekli reformlarla vatandaşlarımıza iyi hizmetler vermek için yeni projeler üreterek kurumu vatandaşla birleştirerek hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor. Sizlerde bu kurumun başındasınız. Geçtiğimiz dönemlerde ilçelerimizde SGK kurularak vatandaşlarımızı merkeze almaktan ziyade yerinde hizmet etmek için bir proje gerçekleştirildi. Gerçekten buda olumlu bir proje. İnşallah sizle beraber Zonguldak'a daha güzel hizmetler vermek dileğiyle yeni görevinizin de hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Zonguldak İl Müdürü Kamuran Öner ise, 2006'da başlayan sosyal güvenlik reformu bana göre cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarından biri olarak hayata geçirildi. 2008'den buyana da fiziki yapılanmayla beraberde devam eden süre gelen bir kurum. Vatandaşlarımız tarafından çok yakinen izleniyor. Sağlıktaki sorunların hemen hemen tamamı çözüldü. Daha etkin daha süratli vatandaş odaklı hizmet üretmek için tüm illerimizde olduğu gibi Zonguldak'ta da birçok çalışmalar yapılmış. Alaplı'daki çalışmalar devam ediyor. Kiralama işlemi bittikten sonra merkez müdürlüğümüzde devreye girecek. Böylelikle bu 4 ilçemizde de merkez müdürlüklerimiz kurulmuş olacak.  Mali müdürlüğümüzün de çalışmalarına başladık. Mali müdürlüğümüzü tek bina altında toplayacağız.
Amacımız Zonguldak halkına daha etkin daha süratli ve verimli hizmeti sunmak için arkadaşlarımızla birlikte şuanda alt yapı da gördüğümüz değişiklikleri gidermeye çalışıyoruz.  İnşallah Zonguldak'ımıza hayırlı hizmetler bırakırız diye konuştu.