Kdz. Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bir süre önce gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim protokol ziyaretlerine başladı.

Kdz. Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Maksut Ay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti ve MHP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatlarını ziyaret etti.
İl olarak MHP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Ay ve yönetim kurulu üyeleri MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ve yönetimi ile bir süre sohbet etti.
Talat Şeker ve yönetimine başarılar dileyen Ay, Geçtiğimiz aylarda kongresini gerçekleştirerek göreve gelen MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kuruluna hayırlı olsun, başarılı çalışmalarınızın takipçisi olacağız. Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kdz.Ereğli'nin menfaati doğrultusunda atılacak her adımda yanlarında olacağız dedi.
MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Talat  Şeker  de  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla Kdz. Ereğli'nin sorun ve sıkıntılarının üzerine gideceğiz diye konuştu.
Kdz. Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Maksut Ay ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra  AK Parti Kdz. Ereğli  ilçe Teşkilatını ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Maksut Ay, AK Parti'nin  Kdz. Ereğli'de yapmakta oldukları çalışmaların takipçisi olduklarını söyledi.
AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır'da Kdz. Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 'ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, üzerlerine düşen her konuda ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.