Erdemir, boş olan 75 engelli kadrosunu doldurmak için harekete geçti. Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Şentürk, Erdemir’in aldığı bu karardan dolayı teşekkür ederek işe alımda bölgedeki engellilerin tercih edilmesini istedi.

  

Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Erdemir’in boş olan 75 engelli kadrosu için karar almasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Erdemir’in aldığı bu karar Ereğli’ye sırtını döndü diyenlere iyi bir cevap olacaktır kanaatindeyim” dedi.

Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Şentürk konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, “Erdemir’in boş olan 75 engelli kadrosu için Endüstri Meslek Lisesi, elektronik, elektrik, bilgisayar, metal, motor, döküm, makine, tesviye bölümleri ile Yüksek Okul Mezunlarından 30 yaşını geçmemiş engellileri işe alacağını açıklamasını Kdz.Ereğli’de yaşayan engelliler olarak sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Erdemir’in almış olduğu bu kararın Kdz.Ereğli’ye sırtını döndü diyenlere iyi bir cevap olacağı kanaatindeyiz. Kuruluşundan bugüne kadar her zaman engellilerin yanında olan ve çalışmalarımıza destek veren Erdemir’e bu vesile ile bir kere daha teşekkür ediyoruz. Son olarak Erdemir’den gelli alımında önceliği bölgemizde yaşayan engelli gençlerimize tanımasını istiyoruz, bu derneğimiz ve bölgemizde yaşayan tüm engelli ailelerinin ortak arzusudur” dedi.