Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca ve yönetimi, dün Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Şeref Demirtaş’ı ziyaret etti.
Telekom ziyaretinde eşi Sevgi Gonca’nın daha önce bu kurumda yönetici olduğunu belirten Secaattin Gonca, Telekom’a büyük değer verdiklerini söyleyerek şu konuşmayı yaptı:
GONCA; “KAYNAKLARIMIZ
DOĞRU KULLANILMALI”
“Partimiz 1 Kasım’da kuruldu. 28 Kasım’da büyük kongre yapıldı. 41 bölgede örgütlendik. Zonguldak ve ilçeler olmak üzere örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. Diyalogdan yana herkesle birlik ve beraberlik içerisinde siyaseti takip etmek ve içinde olmak istiyoruz. İşsizlik konusunda ve birçok konuda düşüncelerimiz var. Yolsuzluk ve yoksulluğun olduğu ülkelerde ayaklanmalar olur. Bizim bu ülkede yeterince zengin kaynaklarımız var ve önemli olan bu zengin kaynaklarımızı doğru ve iyi kullanmaktır. Örgütlendirmelerin önündeki engeller kaldırılsın. Eğitimin parasız olması gerektiğini savunuyoruz. HAS Parti seçime hazırdır. Halkın gerçek partisi olmak çalışıyoruz. Bizde bu seçimde iddialı olduğumuzu söylüyoruz. Telekom’un çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Eşim de bu kurumda yıllarca çalışmıştı. Size ve tüm personelinize bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum”
KOCAR; “ELİMİZDEN
GELENİ YAPACAĞIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Telekom Zonguldak İl Müdürü Sami Kocar ise, “Sürekli büyüyen bir şirketiz ve büyümeye de devam edeceğiz. Zonguldak için elimizden geleni yapacağız. Zonguldak’ta internet için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.
HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca ve yönetimi daha sonra, aynı binada bulunan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Şeref Demirtaş’ı ziyaret etti.
DEMİRTAŞ; “VATANDAŞI
AYDINLATIYORUZ”
Gonca, “Partimiz, Devrek hariç tüm ilçelerimizde örgütlenmesini tamamladı. Siyasette yeni bir oluşum yeni bir hevesle çalışacağız. Bu anlamda da kurumlarımızı ziyaret ederek kendimizi tanıtıyoruz” şeklinde konuştuktan sonra Demirtaş, Gonca ile önceki belediye başkanlığı döneminde tanıştığını belirterek, “Adrese Dayalı Nüfus Sistemi için birlikte çalışmıştık. Şimdi meyvelerini topluyoruz. Elimizden geldiğince istatistiki verileri toplayarak vatandaşımızı belirli konularda aydınlatmaya çalışıyoruz dedi.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.