Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Önce sivil toplum kuruluşlarını sonra da siyasi partileri ziyaret etmek üzere yola çıktık. Önce ana muhalefet partisi ile görüşme yapmak istedik. Tanışmak istedik, siyasi partilerin birbirleri ile yakınlıkta bulunmaları ülkemiz ve milletimiz açısından bir yakınlaşma sağlar. Hizmettir, hizmetin oluşmasında fikirlerin paylaşılmasına olanak sağlar. Böyle ziyaretler yapıyoruz. Bu vesile ile hem tanışmış hem de bundan sonraki fikirlerimize sıcaklık sağlamış oluruz dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Tümer Peker ise Göreve yeni gelen ekibi kutluyoruz. Bizim düşüncemiz ise alicenaplık gösterdiniz. Aslında önce bizlerin sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmamız daha doğrudur. Siz özveride bulundunuz bizi ziyaret ettiniz. Onur ve gurur duyduk. Her konu tartışılırdır. Seslendirilmesi gerekirdir. Ülkemizdeki son gelişmeler ile ilgili sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Hiç kimse bunları göz ardı edemez. Bu anlamda birlikte hareket etmek istemeniz güzel bir davranıştır. Bu işler öyle eskisi gibi kolay değil. Bu ülkede politika ve siyaset yapmak eskisi gibi kolay değil. Türkiye'de değişim yaşıyor. Her gün okuyoruz, görüyoruz ve ekranlardan izliyoruz şeklinde konuştu.