AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Abdurrahman Uysal'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, "Kamu-Sen İl Temsilciliği adına hem de Türk Sağlık-Sen adına hayırlı olmasını diliyorum. Bir şehirde sivil toplum örgütlerinin güçlü olması oranın kalkınmasıdır. Kavgasız çatışmasız hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Sağlık-Sen ve Kamu-Sen olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Abdurrahman Uysal ise, yeni hastane çalışmalarına ve hastane çalışanlarının döner sermayelerine çözüm bulunmasını istedi. Uysal, "Tüm kongrelerimizi tamamladık. Sizleri tüm kongrelerimizde görmek istiyoruz. Biz genel olarak tüm Türkiye'de vatandaşlarımızın huzurlu yaşamalarını isteyen bir sivil toplum kuruluşuyuz.
Son 2 senedir yeni hastane çalışması söylemi var, fakat buna son noktayı koyamadık. Bizim isteğimiz bir an önce Zonguldak'ın yeni bir hastaneye kavuşturulmasıdır. Hastane çalışanları olarak döner sermayelere bağlı sıkıntılarımız var. Bunun giderilmesini istiyoruz. Zonguldak TTK ile yürüyen bir il olmamalıdır.
Her zaman için vatandaşımızın alacağı hizmetin yanındayız. İnşallah Zonguldak halkımız yeni bir hastaneye kavuşur. Bunun için daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor" diye konuştu.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar da, yeni hastane ile ilgili olarak, "Sağlık Bakanımız geldiğinde, buranın küçük bir hastane olduğunu ve 'bunun yerine büyük bir hastane yapalım' dedi. Yeni bir hastane yapılması için 25 bin dönüm araziye ihtiyacımız vardı. Zonguldak'ta 25 bin dönüm arazi bulamadık. Site'de bulunan Devlet Hastanesi'nin 24 dönüm arazi olduğu söylendi. Kapalı spor salonunun başka bir yere kaydırılabileceği ifade edildi. Bu proje en kısa zamanda hayata geçirilecek" dedi.