AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü makamında ziyaret etti.

AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kdz. Ereğli'de Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü ziyaret etti. Bayramı bayram yapanın dostların bir araya gelmesi olduğunu belirten Candan, Gülüç'e aday adaylığı sürecinde geldiğimde sıcak karşılaştım. Akrabalarım da var, çocukluğumuzun geçtiği yerler. Bir vekil olarak bir kişiyiz. Ereğli ve Alaplı'ya geldiğimizde kaybolup gidiyoruz. Ama bayramlarda bir araya gelmemiz önemli. İnşallah bunu mutad hale getiririz. Bayramın son günü veya bayramdan bir gün sonra çevreyi ziyaret etmemiz yararlı olacaktır. Belediyelerin sıkıntılarını biliyoruz. Bize bunları iletiyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gülüç Beldesinin geçmiş bayramını kutluyorum dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Kimseyi mahcup etmeden, üzerimize düşen görevi yerine getirmek için, sıkıntıları önce kendimiz çözmeye çalışıyoruz, çözemezsek size geliyoruz. Her zaman yanımızdasınız bunun için teşekkür ediyorum. Köylere birlikte gitmemiz güzel oluyor. Sizlerle her arzu ettiğinizde bir arada olmaktan dolayı mutluyum diye konuştu.
Güngör'ün ziyaretinin ardından AK Parti Gülüç Belde Başkanlığını da ziyaret eden Candan, partilerle bir süre sohbet etti. Candan, kendisinin dayısı olduğunu söyleyerek, ayrıcalık bekleyen biriyle karşılaştığını anlatan bir partiliye, Biz halk için yola çıktık, akrabayı taalükatı bir yere getirmek için değil. Kim her ne sebeple ben dayısıyım amcasıyım diyorsa rağbet etmeyin. Ereğli'de herkes benim dayım, ağabeyimdir dedi.
Ziyaretlerde Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ve parti yöneticileri de hazır bulundu.