Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Belediye Meclis Üyeleri, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı makamında ziyaret etti.

 

AKP İl Başkanı Uçar, ziyaretten memnun olduğunu belirtirken, “Biz de AK Parti olarak her zaman yanınızda olacağız. Zonguldak’ın başarısı ve kalkınması yolunda gereken desteği size vereceğiz. Sizinle beraberlik içinde olmak bizi de mutlu eder” diyerek il yöneticileriyle birlikte konuklarını karşıladı. Belediye Başkanı Eşref, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, iktidar partisinden beklentilerini şöyle dile getirdi:

“PROJELERİ BİTİRELİM”

“Buraya gelmekteki amacımız, ortak projelerde yer alıp beraber adım atmak. Sizin başarınız, Zonguldak’ın başarısı olacak. Belediye Meclis üyeleri olarak doğru kararlar alıp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki engelleri birlikte aşacağız. Bizim geçmiş yıllardaki deneyimlerimizi, sizin de siyasi gücünüzü kullanarak iyi yerlere geleceğimizi umuyorum. Zonguldak için siyasi parti gözetmiyoruz. Teklifin nereden geldiğine bakmayız. Bizim siyasi amacımız bu. Önerilerinize her zaman açığız. Sizlerle önemli projelerde birlikte çalışmak istiyoruz. Öncelikle Kanalizasyon Projesi için destek bekliyoruz. Orada düzenlemeler yapalım. Diğer bir sorunumuz da, trafik. Yeni yol düzenlemesi yaklaşık 15-20 gün içinde bitecek. Biz kavşak çalışmalarına başladık. Böylece trafik akışını sağlayacak kargaşayı ortadan kaldırmış olacağız.”

“DESTEK İSTEYECEĞİM”

“Yarın Ankara’ya gideceğim. Tekel binasının kamulaştırılması, özelleştirilmesi konusunda sözler alınmış. Bu konuyu Daire Başkanı’yla görüşeceğiz.1,5 milyon TL maliyeti var. Buna taksitlendirme yapacağız. Hatta bu paranın hiç alınmayacağı gibi bir işaret aldık. Bunu talep edeceğim. Bu konuda sizden destek bekliyoruz. 1.5 milyon TL’yi oraya harcamak yerine başka yaralarımızı sarabiliriz. Yıkılacak bir binaya bu kadar para vermek, boşa para harcamak. Verdiğimiz paraya yazık olur. Mademki bir imkân var. Bunu Zonguldak lehine kullanalım. İşimiz çok Zonguldak’ta. Önümüzdeki süreçte birlikte çalışmalara devam etmek istiyoruz.”