Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr.Bilal Cin'i ziyaret ederek, sağlık hizmetlerine daha da hızlı bir şekilde erişebilmesi için birlikte çalışacaklarını ve yanlarında olacaklarını söyledi.
İl Sağlık Müdürü Cin ise, ziyaret için teşekkür ederek, Zonguldak'ın sağlık sorunlarının altından hep beraber kalkabileceklerini ifade etti.
AKP İl Başkanı Uçar, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, şöyle konuştu;
"Zaman zaman her kurumda olduğu gibi hizmet değişimi oluyor. Yeni görevinizde başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Zonguldak'ın sağlık camiasına da hayırlı olsun, elbette Zonguldak'ta ki sağlık camiasının bir sürü projeleri ve sorunları var. Bunların üstesinden gelebilecek beceri ve birikime sahip olduğunuz düşünüyoruz. İktidar partisinin teşkilatı olarak sizlerle birlikte sağlık hizmetlerinde daha da hızlı bir şekilde erişebilmesi için sizlerin yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz.
Sağlıkta yeni değişim, dönüşüm adı altında yapılandırmalar hayata geçecek. Bunları Zonguldak'ta da hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini sağlayacağız. Bütün teşkilatımız adına hayırlı olsun diyoruz."
İl Sağlık Müdürü Cin ise, AKP'lilere ziyaret için teşekkür ederek, "Bu şevk ve bu azimle Zonguldak halkımıza daha çok hizmet etmeye bakacağız. Var olan projelerin takipçisi olacağız, daha fazla neler yapabiliriz, onun için çalışacağız. İnşallah hep beraber altından kalkacağız. Daha yeni projeler üretmeye çalışacağız" dedi.