Seçim çalışmalarını memleketi Devrek’te sürdüren AKP Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, köylerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Ulupınar ve partililer seçim çalışmalarını, Karadere, Dirgine, Çorak, Kabaca, Çağlar, Velibeyler, Hatipler ve Mumcuoğlu köyünde sürdürdü. Ulupınar’ın seçim ziyaretlerine, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Şahin Aldıbaş, Nazmi Öksüz, Teşkilat Başkanı Serdar Kelebek ve partililer eşlik etti.
ULUPINAR SORUNLARI DİNLEDİ
Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, köylere yönelik sürdürdüğü gezilerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. 12 Haziran 2011 genel seçimler öncesi Devrek’in köylerinde seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, ziyaret ettiği köylerde sanki Milletvekili gibi coşkuyla karşılanıyor.  Gittiği her köyde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Özcan Ulupınar, vatandaşların sorunlarını dinleyerek güçlü bir destekle TBMM çatısı altında Zonguldak’ı temsil etmek istediklerini dile getiriyor. Ulupınar, bütün sorunların ancak Ak Parti iktidarı tarafından çözümleneceğini dikkat çekerek, “8.5 yıllık AK Parti iktidarıyla ülke genelinde önemli değişimler meydana gelmiş ve eğitim başta olmak üzere bir çok alanda adeta ülkemiz çağ atlamıştır. Zonguldak’ın bütün sorunlarını yakından biliyorum ve bunların takipçisi olacağım"
HALKIMIZIN ANKARA’DA
SESİ OLACAĞIM
Zonguldak’ın Ankara’da sesi, gözü, kulağı, olacağını belirten Ulupınar, “Devrek’te teşkilatımızla birlikte köylerimizde seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Basmadık çalmadık kapı bırakmıyoruz. Amacımız Zonguldak’ımıza, ve Devrek’imize, insanlarımıza hizmet etmektir. Ben Ankara’da olduğum zaman Devrekli hemşehrilerimin, sesi olacağım. Her yerde her konuda aklınıza ne geliyorsa ben sizin orada sesiniz, gözünüz, kulağınız, her şeyiniz olacağım”
USTALIK DÖNEMİ İÇİN
YETKİ İSTİYORUZ
Türkiye’de 2002 yılından itibaren köklü değişiklikler yaşandığını ifade eden Ulupınar, sözlerini şöyle sürdürdü:  “2002 öncesini şöyle bir hatırlayın. Ülke iflas durumuna getirilmişti. Bir Anayasa kitapçığı fırlatılınca tarihin en ağır ve derin krizleri yaşanmıştı.
Krizler bahane edilerek devletin hazinesi milyarlarca dolar soyulmuştu. Türkiye, Ak Parti iktidarıyla hem istikrara kavuştu, hem de ülkenin soyulması önlendi. Artık ustalık  Çıraklık ve kalfalık dönemi geride kaldı. Şimdi sıra ustalık döneminde. Ustalık dönemi için sizden yetki istiyoruz.
Çünkü ülkenin önünü açmak için yeni bir Anayasa yapmamız gerekiyor. Bunun için güçlü bir iktidar olması lazım. Bu gücü milletimizden alarak iktidara gelmek istiyoruz” diye konuştu.