Ormanlı Belediye Başkanı Sever, AKP'ye geçeceğine dönük söylentilere tepki göstererek, "Partimde memnunum, öyle bir şey söz konusu değil. Bizim dedikoduya ayıracak zamanımız yok biz zamanımızı halkımıza hizmet getirmek için harcıyoruz" dedi.

Orman Belediye Başkanı Yaşar Sever, son günlerde kamuoyunda konuşulan, "AKP'ye transfer olacak" söylentilerine tepki gösterdi. Son yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğunu ve seçimi kazandığını belirten Sever, insanların artık dedikodularla iş yapmaması gerektiğine de dikkati çekti. Sever gazeteniz Önder'e yaptığı açıklamasında, "Son günlerde konuşuluyor deniliyor ki Yaşar Sever başka bir partiye geçecek.
Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben Ormanlı'da halkımın desteği ile CHP'den Belediye Başkanlığına seçildim. Şuanda partim ile herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok. CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesinin ardından partimiz büyük bir çıkış yakalamıştır. Partimiz iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Benim başka bir partiye geçeceğime dönük söylentiler tamamen dedikodudan ibarettir. Bir kez daha şunu söylüyorum bizim işimiz dedikodu değil, dedikoduyu zamanı olan insanlar yapar biz zamanımızı beldemize nasıl hizmet getiririzi nasıl insanlara daha faydalı olmak için çalışarak geçirmekteyiz" dedi.