Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, AK Parti'ye katılan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu eleştirdi.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, DP'den Belediye Başkanlığı görevini yürütürken AK Parti ile ilgili ağır sözler sarf ettiğini belirterek, “AK Parti'de ne değişti de, bugün Çimenoğlu tepki gösterdiği bir partinin saflarında yer aldı” dedi.
Çimenoğlu'nun bir yıl önce kendilerine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde CHP ve DP'nin köklü bir parti olduğunu söylediğini kaydeden Tekin, “O ziyarette AK Parti'yi eleştirmişti, hatta bu söylem AK Parti'nin kökü olmayan bir parti olduğuna yönelik sözlere kadar gitmişti. bugün bakıyoruz, o günkü söylemleri ile bugünkü yaptığı arasında büyük bir çelişki var. Hatta o eleştirileri kendisi yapmamış gibi bir hareket içersinde. Çimenoğlu'nda ne değişti de, bugün AK Parti'ye üyelik müracaatında bulunuyor.
Çimenoğlu ne oldu da DP'den biranda istifa etme kararı alıp, kısa bir süre sonra AK Parti'ye geçti. Biz bunları merak ediyoruz” diye konuştu.