Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, 19 mahallede yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor. Eşref, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte Karaelmas ve Çaydamar Mahallelerini gezdi. İsmail Eşref ve ekibi, mahalle gezilerine çıkmadan önce Merkez Taksi Durağı'nın yeni yerinin açılışını yaptı. Eşref, Durak Başkanı'yla bir süre sohbet ederek, tarifelerle ilgili biraz indirim yapmalarını istedi. 
Eşref, ilk olarak Karaelmas Mahallesi Elmas Sokak'ta incelemelerde bulundu. Eşref, her mahallenin çıkmaz sokağı bulunduğunu belirterek şunları söyledi;
"Artık çıkmaz sokakları çıkar sokak haline getiriyoruz. Çıkmaz sokaklar bir yere bağlanıyor. Burayı da Şentepe'de bulunan Birlik Mahallesi'ne bağlıyoruz. Bir önceki dönemimde burayı çıkmaz sokak olarak yapmıştım, ama şimdi çıkar sokak haline getirdim. Zor işler yapıyoruz."
Eşref, ardından Albayrak ve Karakuş Sokak'ta yapılan çalışmaları inceleyerek, şunları söyledi;
"Zonguldak'ın kömürüne adını verdiğimiz mahallemizdeyiz. Burada yaptığımız ikinci yol, Marangoz Ahmet Caddesi'ne bağlanıyor. Burası önceden patika yoldu. Burayı açtık, bundan sonra duvarları ve altyapısı yapılacak. On tane hane var. Yağmurda-çamurda patika yoldan yürüyorlardı. 29 Mart seçimleri öncesi burayı yapmaya söz vermiştim. Verdiğim sözü yerine getirmek için buradayım. Yaklaşık 40 kişiyi çamurlu yoldan kurtardık."
İsmail Eşref ve ekibi ardından Çaydamar Mahallesi'nde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Sokak'taki yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.