AKP Alaplı İlçe Teşkilatı seçim startını verdi.

Alaplı AKP İlçe teşkilatı, Alaplı Kültür salonunda düzenlediği kahvaltılı toplantıyla seçim startını verdi.Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, “Zonguldak Madenci Anıtı önünde bir mitingde Kıymetli Başbakanımız ve genel Başkanımıza küfür edilmiştir. O kişilere en büyük cevabı yine Zonguldak’tan o miting meydanını doldurarak ve sandıkları patlatarak cevap vereceğiz” dedi.
AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, ise yaptığı konuşmada, “Ak Parti olarak olabildiğince insanla siyaset arasındaki uyumsuzluğu giderecek siyaset üretmeliyiz” dedi. Türkiye’nin toplumsal sorunlarını çözmüş bir Ülke olduğunu kaydeden Yılmaz, “Türkiye önemli bir güzergahta, önemli bir dönemeçte olumlu yönde ilerlerken toplumsal sorunlarımızı çözmüş, daha önemlilerini çözme aşamasına gelmişken hepinizin daha öncekinden daha aktif bir şekilde bu seçimin içinde yer almamız gerekiyor. İşler düzeldikçe, sorunlar halledildikçe rehavete kapılmaktan ziyade daha fazla siyasetin içine girmek gerekiyor. Eskiden istesenize çok fazla müdahil olamayacağınız bir siyaset vardı. Çünkü insanı temel alan bir siyasi sistemimiz yoktu. Ak Parti olarak biz olabildiğince insanla siyaset arasındaki uyumsuzluğu giderecek bir siyaset üretmek durumdayız” diye konuştu.
Ak Parti MKYK ve Alaplı Belediyesi Meclis üyesi Emine Çift ise, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olacağı bu seçimden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza umut ettiğini kaydederek şunları söyledi;  “Amacımız 2002’den bu yana sağladığımız bu başarıyı 2011 de taçlandırmaktır.2023 doğru daha bir nitelikle bir bakışla yolumuza devam etmektir. Bu ülkede istikrarı ve değişimi destekleyerek ve ilerleyerek yolumuza devam etmek arzusundayız. Bizler Zonguldak’ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu seçimi kazanabilmek, iyi bir derece ile öne çıkabilmek amacıyla Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olacağı yüzümüzün akıyla bu seçimden çıkacağız diye umut ediyorum. 2011 de umut ediyorum sayın başbakana hediye gibi bir sonuç vereceğiz” dedi.  Kahvaltılı Toplantıya, Ak Parti MKYK ve Alaplı Belediyesi Meclis üyesi Emine Çift, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Faruk Çaturoğlu ve  bazı muhtarlar katıldı.