Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, makamında bazı ziyaretçilerini kabul etti. İlk olarak saat 10.00'da, Kirmanlı Mahallesi sakinlerini ağırladı. Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman öncülüğünde bir nezaket ziyareti gerçekleştiren ve aralarında bayanların da bulunduğu kalabalık topluluk, mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen hizmetlerden dolayı Başkan Posbıyık'a teşekkür ettiler. Yerleşim olarak ilçenin en eski mahallelerinden biri olan Kirmanlı'nın bazı temel sorunlarının çözümü noktasında vatandaşlardan gelen talep ve uyarıları dikkate aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçenin bütün mahallelerinde altyapı konusunda herhangi bir eksikliğin kalmaması için büyük bir çaba gösterdiklerini söyledi.
Bazı noktalarda yapılacak yağmurlama ve kaldırım çalışmalarının dışında altyapıda belirlenen hedefe gelindiğini ve eksik kalan çalışmaların da ivedilikle tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kirmanlı Mahallesi halkının çocuk parkı ile ilgili taleplerinin de yerine getirileceğini ve park yapım çalışmalarının başlatıldığını söyledi.
Yer bulunması durumunda bayanlar için bir de spor alanı oluşturabileceklerini kaydeden Başkan Posbıyık; Biz Karadeniz Ereğli'de yaşayan insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına çalışıyoruz. Beklediğimiz tek şey ise halkımızın mutluluğunu görmek. Bu tür ziyaretler ve sizlerden gelen hayır duaları gücümüze güç katıyor dedi.
Ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık saat 10.30'da da Ereğli Lisesi Müdürü Suat Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Cevat Gür ve bazı öğretmenleri ağırladı.
Okulun Müdür Yardımcısı Mahir Ersöz'ün de hazır bulunduğu ziyarette Ereğli Lisesi Müdürü Suat Yazıcı, okul bahçesine yapılan basketbol sahası; bahçe ve çevre düzenlemesi için Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür etti.