Memur Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Güner'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Enerji Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci, Daha öncede burada görev yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Güner'in tekrar Zonguldak'ta görev yapmasından dolayı son derece mutluyuz.
Ankara'da görev yapmış olması tecrübe ve birikimlerini sağlık alanında kullanarak Zonguldak halkına yararlı ve faydalı olacağına yürekten inanıyoruz. Bu nedenle kendisine Enerji Bir-Sen ve Memur-Sen camiası olarak hayırlı olsun diyoruz ve aynı zamanda başarılı olması konusunda her türlü desteği vereceğiz dedi.
Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kendisine yaptıkları ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten Öner Güner ise, Zonguldak halkına sağlık alanında hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağını belirterek, Enerji Bir-Sen Başkanı ve yöneticilerinin desteğini yanımda görmekten çok memnun kaldım ve ziyaretlerinden dolayı tekrar kendilerine teşekkür etmek istiyorum diye konuştu.