Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi kapsamında devam eden çalışmaları yerince inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gazipaşa Caddesi Camlı Köşk önünde devam eden çalışmalarda kaya çıkması sonucu işlerin aksadığını bu nedenle kaya kırma makinesi aldıklarını ifade etti. Akdemir, Zonguldak halkından, esnafından biraz daha anlayış ve sabır beklediğini sözlerine eklerken, proje sonunda Zonguldak'ın daha temiz bir kent olacağını vurguladı. Akdemir, “Atıksu Arıtma Tesisi ve Kolektör Hatları Projesi çalışmalarımız hem halkımızı hem esnafımızı hem de bizi bir hayli yoruyor. Ama olması gereken bir çalışma. Güzel bir proje. Bu sıkıntının sonunda Zonguldak halkı çok daha temiz bir şehre kavuşacak. Bizde işlerin bir an önce bitmesi için makinelerimizi değiştirdik. Camlı Köşkün tam önünde kaya çıkması bizi bir hayli yordu. Bu nedenle yeni bir makine getirdik. O makineyle bu kısım çok kısa sürede geçilecek. Bu sıkıntıyı buradan gidermiş olacağız. Bundan sonraki süreçte Gazipaşa Caddesi'nde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah orda da bir sıkıntı çıkmaz. 10 ya da 15 güne kadar Gazipaşa Caddesi'ni bitirmeye çalışacağız. Gazipaşa Caddesi'ni de trafiği keseceğiz. Böylelikle daha rahat çalışılacak.
Emniyet Müdürlüğümüz ve yetkili kurumlar bize bu konuda yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan bu konuda bizlere göstereceği hoşgörü ve sabır işlerimizi daha da kolaylaştıracağına inanıyorum. Tüm Zonguldak halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.