Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, TTK'nın geliştirilmesinin ve iyileştirilmesinin önemli projelere ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.
9. Olağan Genel Kurul'da Genel Başkanlığa seçilen Eyüp Alabaş'ı kutlayan heyet, madenciler için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inandıklarını söyledi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, "Bu bölge insanının olmasının yegane sebebi taşkömürüdür. Erdemir'in kurulma sebebi de taşkömürünün olmasıdır" dedi.
Seçim turlarına başladığını ifade eden Ercan Candan ise "Makineleri ve işçiyi daha verimli nasıl çalıştırabiliriz. Sağlıkla ilgili neler yapabiliriz, bunları daha detaylandırmadan seri çalışmalara ihtiyaç var. Ciddi yardımlar yapılıyor. Ancak daha organize olmak gerekiyor. Sendikaların da bu tip projeleri olabiliyor. En düşük yardım 1 milyon TL'den başlıyor. Daha verimli çalışmalara ihtiyaç vardır. Genelde yukarıdaki insanlar ellerindeki kağıttaki eğrilere bakar. O eğrileri biraz daha düzeltebilirsek daha çok yardım alabiliriz. İşçilerin nasıl çalıştığını bilmiyor. Sonuca bakılıyor. Yukarıdakilerin kafası hep böyle kötüye gidişi görüyor. Ancak kötüyü iyiye çevirmek gerekir. Biz burada devreye giriyoruz. Aklı başında çıkış projelerine ihtiyaç var. Hakikaten önemli projeler gelirse, beyin fırtınası yapabilirsek kötüye gidişi durdurup durumu daha yukarılara çıkartabiliriz. Hedeflerimizi iyi belirlemeliyiz" diye konuştu.