Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Zonguldak İl Başkanı Dr. Cihat İçelliler, ülkedeki işsizliğin yanı sıra gazetelerdeki icra ilanlarında da artış gözlendiğini belirterek, ekonomik gidişatın dibe vurma noktasına geldiğini söyledi.

HEPAR Zonguldak İl Başkanı Dr. Cihat İçelliler, ülke ekonomisini değerlendirdi. Türkiye ekonomisinin batma noktasına geldiğini savunan İçelliler, "Türkiye ekonomisi batıyor. Gazetelerde icra satışı ilanları önlü, arkalı tam sayfaları geçip diğer sayfalar da yer almaktadır.
Bu ülke ekonomisinin dibe vurmaya az kaldığının bir göstergesidir. Daha önceleri bir iki adet olan icra satış ilanları neredeyse tüm gazeteyi kapsayacak hale gelmiştir. Bölgemizde tersanelerde işçi sayısı 7 binlerden 700'lere düşmüştür. İşsiz genç evliler ailelerinin yanına yada köylere taşınmaktadır. Geçim derdindeki memur, emeklinin, köylünün eşi ve kızı fındık fabrikalarında 20 TL yevmiye ile çalışmaktadır.
Üniversiteli gençlerimiz gurbette öğrenim görürken burs dilenmek durumuna düşmüştür. Parti olarak en büyük önceliğimiz işsizliği ortadan kaldırmaktır. Hak ve Eşitlik Partisi iktidarında işsizlik son bulacak, Milletvekili dokunulmazlıkları kaldırılacak, şehirlere ve dağlara huzur getirilecek" dedi.