AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çift beraberinde AKP Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir, AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Danışmaz ile gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştüler.

 

“TÜRKİYE CİDDİ BİR SIÇRAMA TAHTASININ ÜZERİNDE”

Çift, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek referandum çalışmalarını ve son gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında, “12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek referandum ile ilgili çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Türkiye bir dönem noktasındadır, daha özgür daha demokratik batı ülkeleri ile bu arenada bu sahada daha iddialı yarışabilmek için Türkiye ciddi bir sıçrama tahtasının üzerindedir. Türkiye’nin vizyonu için çok önemli bir süreçteyiz. Türk siyasi hayatının önemli kırılma noktalarından bir tanesi. 12 Eylül tarihinde oylaması yapılacak maddeler halkımız tarafından iyi bilinmeli, neye “evet” neye “hayır” oyu verileceği araştırılmalı, okunmalı ve ona göre karar verilmelidir. Muhalefet paketin içeriği ile ilgili muhalefet yürütemiyor. Ben rahat rahat gidiyorum paketi anlatıyorum. Sonuçlara bakacağız 13 Eylül tarihinde. Gönlümüz “evet” den yana paketin geçeceğine olan inancımız da tam. Şunu da belirteyim bu paket geçtikten sonra bunun kazanımlarından her kesim istifade edecektir” sözleri ile konuştu.

 

KONU PAKET…

AKP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir ise, “Evet diyen neden evet dediğini biliyor zaten hayır diyenlerde neden hayır dediğini bilmiyorlar paketi okumamışlar siyasi iradelerini okuyorlar tartışmalar siyasete kayıyor konu pakettir” dedi.